“Genç girişimcilerin yanında olmaktan mutluyuz”

“Genç girişimcilerin yanında olmaktan mutluyuz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, genç girişimcilerin yanında olmaktan mutlu olduklarını belirtti

 

Afyonkarahisar Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle Genç Lider Proje Liderlik ve İstihdam projesinin tanıtım toplantısı Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda düzenlendi.
Toplantıya; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Girişimci Genç Liderler Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen ve çok sayıda öğrenci ile dernek üyeleri katıldı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek toplantıda yaptığı konuşmada, genç girişimcileri desteklediklerini belirtti. Zeybek, “Sizlere nasıl yararlı olabiliriz düşünceleriyle mezun olurken, dağarcıkları dolu mezun olsunlar diye her türlü desteği bugüne kadar verdik. Bundan sonra da gençlerimizin her daim yanındayız. Siz isteyin her türlü desteği vermek bizim boynumuzun borcu. Sizlerin gelişmesi bilgi dağarcıklarınızın dolu olması ve yetişmeniz için üniversitemiz ile işbirliği yapmaya hazırız. İnşallah önümüzdeki günlerde de sizlerin milli ve manevi duygular yönünden geliştirici konferanslarla üniversitemiz ile birlikte gençlik çalışmalarımız devam edecek. Sizlerin yanında olmaktan son derece mutluyuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.
Girişimci Genç Liderler Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen tanıtım toplantısında şunları söyledi: “Liderlik ve istihdam projesi 8 aylık bir projedir. Bu proje ile eğitimler vererek, proje sonunda katılımcıların istihdamına yardımcı olmayı hedefliyoruz.”
Programın sonunda protokol üyeleri pasta kesti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM