Sağlık Müdürlüğü ekipleri  denetimleri tamamlandı

Sağlık Müdürlüğü ekipleri denetimleri tamamlandı

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi tarafından kurum ve kuruluşlardaki denetimlerin tamamlandığı bildirildi

 

İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Erdal Kayış Başkanlığında, Merzuka Abacı ve Mutlu Kavak’tan oluşan, Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi, kurum ve kuruluşlardaki denetimlerini tamamlandı.
Denetimlerde, sivil savunma hizmetleri kapsamında, planlar, personel tahliye planlaması, sığınaklar v.b yanı sıra; yangına karşı alınacak önlemler kapsamında, yangın planları, yangına karşı alınacak tedbirler, yangın söndürme cihazlarının bakımı kontrolü yapıldı. Koruyucu güvenlik kapsamında, bina ve çevre güvenliği, binaların fiziki şartları, kazan daireleri, mutfaklar, çamaşırhaneler, arşivler, özel güvenlik hizmetlerinin sunumu ile ilgili, özel güvenlik görevlilerinin denetimi, özel güvenlik izin belgeleri, bina güvenlik ve koruma planlarının hazırlanması konuları değerlendirildi. POL-net uygulaması konularında gözlem ve değerlendirmeler yapıldı. Denetim kapsamında Erdal Kayış ve ekibi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm İlçe Sağlık Müdürlükleri, İlçe Devlet Hastaneleri ve Entegre Hastaneler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ziyaret edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM