Afyon’un kültür  yatırımları desteklenecek

Afyon’un kültür yatırımları desteklenecek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve beraberindeki heyeti ağırladı

 

Başkan Mehmet Zeybek’in makamında gerçekleşen ziyarette, kamu eliyle yapılan kültür yatırımlarına destek projesi protokolü imzalandı. Ziyarette, Başkan Yardımcıları Murat Öner, Benol Kaplan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Gedik Ahmetpaşa İl Halk Kütüphanesi Müdürü Abdullah Aytekin, Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu hazır bulundu. Karşılıklı atılan imzalar ardından Afyonkarahisar’ın sosyo-kültürel hayatına katkı sağlayacak, Millet Kütüphanesi’ne inceleme gezisi düzenlendi. Başkan Zeybek ve ekibi, Odabaş ve beraberindeki heyete yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.
Başkan Zeybek ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Kadim şehrimize dev bir eser daha kazandırıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve beraberindeki heyeti belediyemizde misafir ettik. Akabinde şehrimizin en büyük kütüphanesinin çalışmalarını inceledik.” ifadelerini kullandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş, Millet Kütüphanesi inşa sahasında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM