Afyon’un akademik başarısı yükseltilecek

Afyon’un akademik başarısı yükseltilecek

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, orta dereceli okulların müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıda, Afyonkarahisar’ın akademik başarısının yükselmesi için her türlü tedbirin alınıp, bu yönde yapılan sınav sayısının arttırılmasına karar verildi

 

Merkez ve Merkeze Bağlı Ortaöğretim Okul-Kurum Müdürleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret ederek iyi dileklerini ilettiler.
DENEME SINAV SAYISI ARTTIRALCAK
Ziyaretten sonra yapılan toplantıda Afyonkarahisar’ın akademik başarısının artırılmasına yönelik her türlü tedbirin alınacağı bu kapsamda İl Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından yapılan TYT ve AYT bazlı deneme sınavlarının artırılması kararı alındı. Toplantıda, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle ilgili olarak okul, pansiyon ve eklentilerinin belirlenen kurallar dışında kullanılmaması, öğrencilerin güvenliği açısından okulla ilgisi olmayan kişilerin okul yönetiminin izni dışında okula alınmaması ve diğer yönetmelik maddeleri görüşüldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM