Vali Yiğitbaşı “Güvenli Trafik,  Güvenli Tarım” sempozyumuna katıldı

Vali Yiğitbaşı “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” sempozyumuna katıldı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İçişleri Bakanlığı himayesinde, Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliğinde İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında video konferans yöntemi ile 81 ilde eş zamanlı “Önlem Al, Hayatta Kal” mottosuyla gerçekleştirilen “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” sempozyumuna katıldı

 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı kırsal alanlar ve yollarda trafik kazalarının azaltılmasına ve önlenmesine yönelik değerlendirme yapmak, çözüm önerileri geliştirmek amacıyla İçişleri Bakanlığı Bakanlığı tarafından düzenlenen “Güvenli Trafik, Güvenli Tarım” sempozyumuna, ilgili birimlerle birlikte video konferans yöntemi ile katıldı.
Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma, Mülki Amirler, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Tarım ve Orman, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürleri, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Sosyal Güvenlik İl Müdürleri ve diğer sorumlu birimler katıldı.
Sempozyuma Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır ile beraber katılan Vali Yiğitbaşı, toplantı sonrasında Destek Bölük Komutanlığı’na geçerek Mehmetçik ile birlikte öğle yemeği yedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM