Vali Yiğitbaşı’ndan ATB ve ATSO’ya ziyaret

Vali Yiğitbaşı’ndan ATB ve ATSO’ya ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ATB ve ATSO’yu ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ilk ziyaretini Afyonkarahisar Ticaret Borsası’na (ATB) gerçekleştirdi. Seçimlerden sonra ilk kez gerçekleştirilen ziyarette Vali Yiğitbaşı, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’i tebrik ederek şehrin ticari ve ekonomik faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Ardından Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, ATSO seçimlerini kazanarak yeniden başkanlığa seçilen Hüsnü Serteser ile yeni Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.
Şehrin ekonomik ve üretim faaliyetleri hakkında gerçekleşen sohbette Serteser ve Yönetim Kurulu üyeleri 2. OSB’de acele kamulaştırma sürecindeki katkılarından dolayı Vali Yiğitbaşı’na teşekkür ettiler.
Mermerin ulusal ve uluslararası ticarette önemini vurgulayan Vali Yiğitbaşı, “Bugün dünyada pandemi sonrası ortaya çıkan küresel kriz sonrası, mermerimizin bir ihracat kalemi olarak önemi son derece daha da arttı. Afyonumuzun dağı taşı hamdolsun ki başta mermer olmak üzere zengin yer altı kaynaklarını barındırıyor. Şu anda biz de bu pazarı hareketlendirecek hem Valilik olarak hem de burada ATSO’daki iş insanlarımız ile birlikte gerekli adımları atıyoruz. Bu sebepledir ki, bu konular ile ilgili sektör toplantılarımızı daha sık gerçekleştirmeliyiz.” dedi.
Ziyarette Sağlık Endüstri Bölgesi konusundaki çalışmalar değerlendirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM