Yeniden Refah üyeleri İhsaniye’nin nabzını tuttu

Yeniden Refah üyeleri İhsaniye’nin nabzını tuttu

Yeniden Refah Partisi teşkilat üyeleri İhsaniye İlçesi’nde pazar ve çarşı esnafını ziyaret etti

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel, öncülüğünde merkez ve İhsaniye teşkilatlarıyla ortak program düzenlendi. Ziyarette Yeniden Refah Partisi İl Yönetiminin yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve Gençlik Kolları Başkanı Cem Kuşkonar’da hazır bulundular.
İhsaniye İlçesi’nde yapılan çalışmada pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Gufran Çetinel ve ekibi iktidara gelmeleri halinde sorunların çözümüne yönelik planlarını anlattılar.
Yeniden Refah Partisi İhsaniye İlçe Başkanı Olgun Aktaş’ın ev sahipliği yaptığı ziyaret programının yanı sıra Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulundan bir grup eş zamanlı olarak Sinanpaşa İlçesi’nde çalışma yürüttü
İhsaniye ilçe saha ziyaretini değerlendiren Gufran Çetinel şunları kaydetti: “İhsaniye’de yoğun bir ilgiyle karşılandık. Esnaflarımızın sorunlarını ve çözümlerin neler olabileceğini kendilerine olabildiğince anlattık. Ekonomiyle birlikte esnaflarımız maalesef bitmiş durumdalar. Yine, yeni bir Erbakan liderliğinde yıllardır ekonomi yüzünden maddi pranga vurulmuş esnaflarımızı bu olumsuz koşullardan hızlı ve kalıcı bir şekilde kurtaracağız.” dedi. Yeniden Refah Partisi İhsaniye İlçe Başkanı Aktaş, “İhsaniye’de sıkılmadık el bırakmayacağız. Mehrum Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın anlatılmadığı tek bir hane kalmayana kadar var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM