Öldüresiye dayak olayında failler yakalandı

Öldüresiye dayak olayında failler yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bolvadin İlçesi’nde öldüresiye dayak attıkları kişinin 4 bin TL
parasını ve cep telefonunu gasp eden şüphelileri yakaladı

 

29 Kasım 2022 tarihinde Bolvadin İlçe merkezindeki bir çay bahçesinde meydana gelen olayda kafe işletmeciliği yapan M.K.’den bir süre haber alamayan yakınları durumu Emniyete bildirdiler. Polis ekipleri M.K.’yi işlettiği kafede darp edilmiş ve yarı baygın olarak buldular. Hastaneye kaldırılan ve bilinci kapalı olan M.K. 16 gündür yoğun bakımında tedavi ediliyor.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri ile Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak yapılan çalışmada güvenlik kamera kayıtları izlenerek şüpheliler tespit edildi. Polis ekipleri M.P., A.Y. ve A.K.’yı olayda kullandıkları otomobil ile Işıklar Beldesi’nde yakaladı. Olayda kullanılan arabada yapılan aramada ise M.K.’yı
darp ettikten sonra şüphelilerin cebinden aldıkları cep telefonu ele geçirildi.
A.Y., sorgusunda suçlamaları kabul etmezken M.P. ve A.K. ise olayı A.Y.’nin gerçekleştirdiğini söylediler. Adliye sevk edilen şüphelilerden ve M.P. ve A.Y. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, A.K., hakkında ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM