“Afyon halkı kadirşinas, kantarı belinde”

“Afyon halkı kadirşinas, kantarı belinde”

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve 23. Dönem Muğla Milletvekili, Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Nil Hıdır, Afyonkarahisar halkının kadirşinas ve kantarı belinde olduğunu söyledi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez MKYK Üyesi ve 23. Dönem Muğla Milletvekili, Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Nil Hıdır, Afyonkarahisar’da AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selcen Hıdıroğlu ile birlikle ilçeleri ziyaret ettiler.
ALINAN NOTLAR GENEL MERKEZE İLETİLECEK
Mehmet Nil Hıdır, ilçe ziyaret programlarında; İlçelerin Teşkilat Başkanları, Belediye Başkanları ile Cumhur İttifakının ortağı MHP ilçe teşkilatlarını, esnaf sanatkarlar odalarının temsilcileri ziyaret etti. İlk olarak Emirdağ ilçesini ziyaret eden heyet daha sonra Bayat, Bolvadin, Sultandağı, Çay, İhsaniye, İscehisar, Çobanlar ve Şuhut ilçelerini ziyaret etti. İlçelerin teşkilat mensupları, Cumhur ittifakı ortağı MHP İlçe Başkanları, esnaf sanatkarlar oda başkanlarını ziyaret eden heyet üyeleri, talepleri AK Parti Genel Merkezine bildireceklerini ifade ettiler.
“AFYONLULAR
KADİRŞİNAS İNSANLAR”
İlçe ziyaretlerini değerlendiren Mehmet Nil Hıdır şunları kaydetti:
“Afyonkarahisar benim Ege’deki gelişim konusunda en çok dikkatimi çeken bir il. Burada AK Parti iktidarının gerçekten çok büyük önemi var. İktidarın verdiği teşvikler ve destekler Afyonkarahisar’ı ayrı bir şehir haline dönüştürmüş. Afyonkarahisar gün geçtikçe gelişen, geliştikçe büyüyen ve istihdam oranları artan bir şehir olma özelliğine sahip. Dolayısıyla bizler de 2023 seçimleri öncesi hazırlıklarımız kapsamında ziyaret turuna çıktık. İlk olarak doğudaki ilçelerimizi, akabinde de batıdaki ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Buralarda sadece teşkilatlarımızı dinleyip gitmiyoruz, gerek esnaflarımızı ziyaret ediyor, gerek esnaf odalarını ziyaret ediyor, gerekse Cumhur ittifakı ortağımız MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. Bizden beklentileri neler, ne istiyorlar, onları dinliyoruz. Aldığımız talepleri de genel merkeze iletiyoruz. Ziyaretlerden ziyadesiyle memnun kaldığımı ifade etmek istiyorum. Afyonkarahisar halkı gerçekten de kadirşinas bir halk ve sizin tabirinizle kantarı belinde bir halk. Dünü de biliyor, bu günü de, yarını da tahmin edebiliyor. Bu yüzden ben ziyaretlerimden çok memnun kaldım.”
“AK PARTİ DAHA İYİ BİR HAYATI VAAD EDİYOR”
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selcen Hıdıroğlu ilçe ziyaretleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörümüz MKYK Üyemiz ve önceki dönem Milletvekilimiz Sayın Mehmet Nil Hıdır ile birlikte saha çalışmalarımız kapsamında ilçelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Biz adayımız belli bir şekilde kendimizi net bir şekilde ifade ederek sahaya indik ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Birileri gibi Bizans oyunlarıyla iç kavgayı bir aday yarışı darbesiyle örtüştürerek bunu milletten saklayan, alınan cezaya televizyonlarda itiraz ve isyan edip akşamı da ceza aldık diye bayram eden adayı belli olmayan değişik bir kesimle seçim yarışına gidiyoruz. Onlar yıkmayı, yakmayı, geçmişe dönüp aziz milletimize yaptıkları zulmü tekrar yapmayı vaat ederken, biz 2023 hedeflerimiz doğrultusunda aziz milletimize; Türkiye’yi Türkiye 100 yılı vizyonuyla sahaya inip dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almayı vaat ediyoruz. Aramızdaki fark işte budur. Onlar batıya verdikleri vaat ve icazet turlarıyla aziz milletimize mandacılığı layık görüp bunun vaadini verirken, biz ise aziz milletimize daha yaşanılabilir bir hayat vaat ediyoruz. İşte bu vaatlerimizi anlatmak için bugün sahada başımız dik, alnımız ak bir şekilde çalışıyoruz. Allah’a şükürler olsun vatandaşlarımız onların masa başında oturup yazdırdığı haberlerdeki gibi isyan edip tepki göstermiyor, gayet memnun ve bizleri memnuniyetle karşılıyorlar. Çünkü onlar dünü de biliyor, bu günü de, yarını da.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM