Hedef: eğitimde başarı

Hedef: eğitimde başarı

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, eğitimde akademik başarının artırılarak sürdürülmesi için yoğun çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Kaya, “Her bir öğrencimizin karakterine becerisine, düşün dünyasına göre eğitim çeşitlendirmelerini göz önüne alarak sahada paydaş okul ve kurumlarla okul aile birliklerimizle çalışmalara ve paylaşımlara başladık” dedi

 

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, sosyal medya hesabından “Eğitim” başlığı ile yaptığı paylaşımında şehirde eğitimle ilgili yürütülün çalışmaları değerlendirdi.
“Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın özellikle takip ettiği eğitimde akademik başarının artırılarak sürdürülmesi için yoğun çalışmalarımız devam ediyor.” diyen Kaya, “İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Ölçme Değerlendirme birimi yetkilileri tüm il geneli okullarda ilçe, il bazlı istatistikî çalışmalara başladılar. Mevcudun tespiti ve yeni dönem planlaması sürecini değerlendirdik. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci kısa süre önce ilimizde göreve başladı ve tüm okullarımızı ilçelerimizi ziyaret etmeye başladı. Müdürümüz, idareci ve öğretmenler ile toplantılar yapması akabinde elde ettiği edinimleri bizlerle paylaştılar. Her bir öğrencimizin kendi karakterine becerisine, düşün dünyasına göre eğitim çeşitlendirmelerini de göz önüne alarak sahada paydaş okul ve kurumlar ile okul aile birliklerimizle çalışmalara ve paylaşımlara başladık. Paylaşmaya ve tüm paydaşlarımızla iş birliğini sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM