“Akademik başarının artması için  öğrenciler bütün olarak ele alınmalı”

“Akademik başarının artması için öğrenciler bütün olarak ele alınmalı”

Eğitim Öğretim Değerlendirme Toplantısında konuşan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, akademik başarının perçinlenmesi için öğrencilerin bir bütün olarak ele alınıp her alanda gelişmeleri için hep birlikte çalışılması gerektiğini söyledi

 

Eğitim-Öğretim Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Eğitim Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve merkeze bağlı tüm okul, kurum müdürleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını ve sunumunu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 2022 yılı akademik başarı istatistikleri hakkında bilgi vererek gelecek yıllarda başarı çıtasını yükseltmek için birlikte çalışacaklarını ifade etti. Toplantıda konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eğitimde kalite ve nitelikli bir nesil yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yiğitbaşı, akademik başarının perçinlenmesi için öğrencilerin bir bütün olarak ele alınıp her alanda gelişmeleri için hep birlikte çalışması gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantı okul müdürlerinin görüş ve düşüncelerini paylaşmasıyla tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM