Genç Birlik Şubesi üyeleri ilk faaliyetlerini yaptı

Genç Birlik Şubesi üyeleri ilk faaliyetlerini yaptı

Genç Birlik Afyonkarahisar Şubesi üyeleri tarafından “Bir Bot, Bir Mont” İyilik Hareketi projesi kapsamında ilk faaliyete imza atıldı

 

Birlik Vakfı Gençlik Birlik Genel Başkanlığı’nın “Bir Bot, Bir Mont” İyilik Hareketi çalışmaları doğrultusunda Genç Birlik Afyonkarahisar Şubesi’nde faaliyetler yürütülüyor.
KOZLUCA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ
Türkiye’nin muhtelif bölgelerindeki yeterli imkâna sahip olamayan birçok çocuğun kışlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyacı noktasında Birlik Genel Başkanlığı, “Kış Bayramı” teması ve “Bu Kış, Çocuklara Bayram Olsun” şuuruyla “Bir Bot, Bir Mont” iyilik hareketi başlattı. Proje kapsamında Afyonkarahisar’da da çalışmalar sürdürülüyor. Birlik Vakfı ve Genç Birlik Afyonkarahisar Şubesi tarafından il merkezine bağlı Kozluca köyünde bulunan Kozluca İlkokulunda öğrencilerine birer çift bot ve birer adet mont hediye edildi.
AFYON ŞUBESİ İLK FAALİYETİNİ YAPTI
Konuyla ilgili açıklama yapan Genç Birlik Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer İstek şunları kaydetti: “Birlik Vakfı Afyonkarahisar Şubesi’nin gençlik teşekkülü olarak; Genç Birlik Afyonkarahisar Şube Yönetimim ile birlikte göreve geldikten kısa bir süre sonraki ilk faaliyetimizi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bununla birlikte, bu soğuk kış gününde yavrularımızın yüzlerini güldürmemizin de ayrı bir sevincini yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da gençlerimiz ve çocuklarımız için faydalı projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile çocuklarımızın tamamını sevindirmek için bütün vatandaşlarımızı kampanyamızı desteklemeye davet ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM