“Çocuklarımıza hizmet vatana fayda sağlayacak”

“Çocuklarımıza hizmet vatana fayda sağlayacak”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, daha donanımlı ve geleceğe daha umutla bakan gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Taytak, “Çocuklarımıza hizmet sadece kendilerine fayda sağlamayacak, vatana, millete ve Türkiye’mize de fayda sağlayacaktır” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bazı okullara bilgisayar, akıllı tahta ve renkli yazıcı hediye etti.
EĞİTİME ARAÇ GEREÇLİ DESTEK
Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’da eğitim ve öğretime katkı çalışmalarına devam ediyor. Ekim ayında Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri ve öğretmenlerden oluşan heyet TBMM ziyaretlerinde Mehmet Taytak’tan renkli yazıcı makinesi talep etmişlerdi. Taytak, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Ankara’dan renkli yazıcı makinesi gönderdi. Öte yandan MHP’nin ‘Adım Adım 2023 Köyüm Benim’ programları kapsamında merkez Karaarslan köyüne ziyarette bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, ziyarette 4-6 yaş Kur’an Kursu’na akıllı tahta desteğinde bulunmuştu. Taytak son olarak Bolvadin ilçesindeki Kurucaova İlkokulu’na, Büyükkarabağ İlkokuluna ve Derekarabağ İlkokuluna 5’er adet bilgisayar desteğinde bulundu.
“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FEDAKÂRLIĞA HAZIRIM”
“Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek bizlere düşen bir görevdir.” diyen Taytak şunları kaydetti: “Çocuklarımız, yarınlarımızın en masum yüzleridir. Ben onlar için her fedakârlığa hazırım. Türk Milleti olarak hepimizin ortak hayali onlar için güzel bir gelecek sunmaktır. Mutlu çocuklar, umut dolu bir gelecektir. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri, onlara gereken desteğin sağlanması için çalışmakta en büyük görevimizdir. Daha donanımlı ve geleceğe daha umutla bakan gençler yetiştirmek asıl amacımızdır. Onlara hizmet sadece kendilerine fayda sağlamayacak, vatana, millete ve Türkiye’mize de fayda sağlayacaktır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM