Afyon’un talepleri “Reis”e iletildi

Afyon’un talepleri “Reis”e iletildi

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede, Afyonkarahisar’ın talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletildi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve 18 ilçe başkanı önce AK Parti Grup Toplantısına katıldı, ardından da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
YATIRIMLAR ANLATILDI, TALEPLER İLETİLDİ
Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “İlçe başkanlarımız ile birlikte partimizin grup toplantısında hitaplarını dinlediğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olduk. Grup toplantısının ardından Afyonkarahisar heyeti olarak Cumhurbaşkanımız ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekildik. Kısa da olsa Afyonkarahisar’ın yatırımlar konusundaki güncel durumu hakkında bilgi verdik, elimizdeki talepleri de iletme fırsatı bulduk. Emeği geçen başta Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e teşekkür ediyorum.” dedi.
Heyet daha sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’le bir araya gelerek Afyonkarahisar’la ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM