“İYİ Parti  iktidara hazır”

“İYİ Parti iktidara hazır”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, belde sorumlularına yetki belgelerini verdiği programda konuştu. Mısırlıoğlu, “Partimiz Türk Milletinin ihtiyaçlarından kurulmuştur. İYİ Parti iktidara hazırdır” dedi

 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken’in başkanlığında Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) toplandı. Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’da katıldı. Toplantı öncesi Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in ruhuna ithafen Fatiha okundu.
“İYİ PARTİ TÜRK MİLLETİNİN İHTİYAÇLARINDAN KURULDU”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken toplantının açış konuşmasını yaptı. İYİ Parti Belde Sorumlusu görevine getirilenlere İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu tarafından yetki belgeleri verildi. Teşkilat mensuplarına seslenen Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “2023 yılında yapılacak seçimlerde hep birlikte çalışarak partimizi Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın birinci partisi yapacağız. Beş yıldır İYİ Parti’yi Türkiye’de, ilimizde, ilçelerde ve köylerde anlattık. İYİ Parti gerçekten çok zor şartlarda ve zor bir zamanda kuruldu. Türk Milleti’nin ihtiyaçlarından kuruldu. 21 yıldır ülkeyi yönetenlerin getirdiği noktayı hepimiz biliyoruz. Gençler, emekliler, işsizler, fakir-fukara biliyor. Zamların altında ezilenler biliyor. Umudunu Türkiye’de yitirip yurt dışında iş aramaya giden üniversite mezunu gençler biliyor. Toplumun bütün kesimleri sizler biliyorsunuz. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bu sıkıntıları bitirmek, son vermek Türkiye’nin bu kötü gidişine dur demek amacıyla bugün aramızda olan olmayan tüm gönüldaşlarımızla ilimizde, ilçelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde İYİ Parti’yi anlattık, İYİ Parti için mücadele ettik.”
“İYİ PARTİ İKTİDARA HAZIR”
İYİ Parti’nin iktidara hazır olduğunu belirten Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha önce il başkanlığı yapmış, ilçe başkanlığı yapmış, yöneticilik yapmış ve bir taşı bir yerden bir yere kim getirdiyse hepsinden Allah razı olsun. İYİ Parti bugün iktidara hazırdır. Şunu iddia ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde hep birlikte çalışarak partimizi Türkiye’nin birinci partisi yapacağız. Afyon’un birinci partisi yapacağız. Bu hayal değil. Anketlerde bizleri düşük gösterenler bugün 25-30 puanları görünce akılları kaçıyor. Biz beraber ve birlik içinde bu çalışmamızı sürdüreceğiz. Seçimlerde inşallah ipi göğüsleyeceğiz. Kongre süreçlerinden dolayı belki mahalle bazlı, ev-işyeri bazlı çalışmalarımızda küçük aksamalar oldu. Bunun farkındayız. İYİ Parti il başkanıyla, ilçe başkanlarıyla bütün üye ve gönüldaşlarıyla ve sizlerle sahada olacak. Vatandaşı dinleyecek, anlayacak, çözüm yollarını konuşacak ve partimizi büyüteceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM