Dr. Ersan Özgür, Ülkücü camiayı ziyaret etti

Dr. Ersan Özgür, Ülkücü camiayı ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, ülkücü camia ile bir araya geldi

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar’da ülkücü camianın mensuplarını ziyaret etti.
“BİZLERLE İRTİBATINI HİÇBİR ZAMAN KOPARMADI”
Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde ziyaretlerine devam eden Dr. Ersan Özgür, bu kez de ülkücü camia ile bir araya geldi. Afyonkarahisar’daki ülkücü camiaya mensupları Dr. Özgür’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ersan kardeşimizin ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ankara’da birçok Afyonkarahisar’lı hemşerimiz bulunmakta. Ersan Özgür’de bu hemşehrilerimizden birisidir. Kendisi kadirşinas yapısıyla her zaman takdir görmektedir. Sağ olsun bize hep destek olmuştur. Hemen hemen her Afyonkarahisar ziyaretinde de bizlerle bir araya gelerek irtibatını hiçbir zaman koparmamıştır. Ankara’da üst düzey bürokraside Dr. Ersan Özgür kardeşimiz gibi çok sayıda Afyonkarahisar’lı hemşerimizin olması biz Afyonkarahisarlıların göğsünü kabartmaktadır.” dediler.
“ÜLKÜCÜ DAVANIN MİHENK TAŞLARI”
Dr. Ersan Özgür ise ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Ülkücü davaya hizmet eden büyüklerimizi ve kardeşlerimizi ziyaret ettik. Her birine misafirperverlikleri için tek tek teşekkür ediyorum.Bu davaya gönül vermiş büyüklerimiz ve kardeşlerimiz Türkiye’nin hatta Türk Dünyası’nın özlemini çektiği büyük Turan ve ona götürecek ülkünün harcında, tuğlasında, temelinde emeği olan kişilerdir. Özellikle Ülkücü davanın mihenk taşları olan büyüklerimizle sıklıkla bir araya gelerek onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak benim için bulunmaz bir fırsat oluyor. Bu ziyaretlerimde her biri birbirinden kıymetli camianın mensupları ile istişarelerde bulunduk. Ben ülküdaşlarıma görüşmelerimizde gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM