“Türk halkına ve Afyon’a işi aşı altılı masa verecek”

“Türk halkına ve Afyon’a işi aşı altılı masa verecek”

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Türkiye’nin umudunun altılı masa oluduğunu söyledi. Ertaş, “Türk halkına Afyonumuza iş aşı verecek masa altılı masadır” dedi

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda partililerde hazır bulundu.
“İKTİDAR BOŞ VAATLER VERİYOR”
Niyazi Ertaş, gündemi ve 2022 yılını değerlendirdi. Ertaş, “Ülkemizi ekonomik çöküşten kurtarma ümidini yitiren iktidar ve ortakları alışkanlık haline getirilen çılgın projeler ve boş vaatlerle halkı kandırma maksatlı müjdeler veriyorlar. Ülkemizde 60-70 yıl hatta 100 yıl önce yapılan eserlerin hemen hemen hepsini sattılar. Geride kalan eserleri biz yaptık iddiaları ile halkta algı oluşturmaya çalıştılar. Kanal İstanbul gibi hayali projeleri toplumda karşılık görmedi. Bunlardan bir şey çıkmayınca önce yerli tank sonra yerli ve milli uçağımız göklerde naraları tutmadı. Bu arada birilerince uzay limanının kurulması 2023’te 2028’de aya yumuşak iniş oyalama oyunu da sahnelendi. Defalarca güncellenen enflasyon hedefini tutturamayan iktidar geçmişte olduğu gibi 2053-2071 hedefleri vermeye başladı. Baktı ki bunlar da tutmuyor bir defa her sıkıştıklarında gündeme getirdikleri gaz rezervi bulduk iddialarını yeniden söylediler.” dedi.
“ÜLKENİN HER YANINDA
SÜREKLİ DOGALGAZ BULDULAR”
İktidarın ülkemizde sürekli boş müjdeler verdiğini ileri süren Ertaş, “Şöyle bir hafızalarımızı yoklayalım. Neydi bu gaz veya buna benzer müjdeler ortalığı alevlendiren çılgın projeler Türkiye’yi uçuracak kalkındıracak Amerika’yı bile kıskandıracak projeler. Yerli uçak yerli araba konut arsa iş yeri bakınız verilen müjdeler sonucunu biz değerlendirelim. Yıl 2011 yerli uçağımız göklerde, yıl 2011 Kanal İstanbul, yıl 2018 Togg-TOBB ortaklığı ile 2018’de kurulan 2022’de seri üretime geçirecek araba, yıl 2004 Akçakoca’da doğalgaz, yıl 2006 Akçakoca’da petrol bulundu. Yıl 2007 Karadeniz’de doğalgaz, yıl 2009 Sakarya’da doğalgaz, yıl 2010 Cudi Dağında petrol, yıl 2014 Diyarbakır’dan 40-50 senelik ihtiyacımızı karşılayacak kaya gazı, yıl 2015 Trakya’da 600 milyon metreküp gaz, yıl 2019 Trakya’da doğalgaz. Yıl 2022 konut projesi 81 ilde, 2019 mali seçimler öncesi 100.000 konut projesi, yıl 2020 Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervi hem de öncesinde 320 milyar metreküp sonra 450 milyon metreküp çıkarılıp 2023’te kullanılacak. Şimdi şu sıraladığım ve iktidarın verdiği müjdeleri bir araya getirsek Türkiye dünyanın bir numaralı doğalgaz ve petrol üreticisi olurduk.” diye konuştu.
“AFYON’DA DA PETROL BULUNDU AÇTIRMIYORLAR MÜJDESİ VARDI”
“Bu arada 2022 yıl içinde Afyonkarahisar’da petrol bulundu ama açtırmıyorlar müjdesi de vardı.” diyen Ertaş, “Bakınız bu müjdelerin hiçbirisi olmadı ama hatta 2022 sonu itibariyle yeni doğalgaz müjdesi ortada dolaşıyor. Sakarya gaz sahası geliştirme projesi Zonguldak Filyos çevresinin enerji üssü haline getirip 2023’te evlerde kullanılacak vaadi ise projenin süresinin uzatılacağı açıklaması ile bu da algıda kaldı. Şimdi bu denilenlerin gerçek payı olsaydı bu asil millete şimdi doğalgazı ucuza veya bedelsiz verilebilirdi. Âmâ bakıyoruz doğalgaz 1 yılda 13 kere zam geldi. Doğalgaz’a sanayide yüzde 60’a meskende yüzde 146’ya zam yaptılar.” şeklinde konuştu.
“GELECEK ALTILI MASA İLE GELECEK”
Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Altılı masada tespit değil çözüm var. Sohbet değil gelecek var. Gelecek Partisi, DEVA, SP, DP, İYİ Parti ve CHP’den oluşan 6’lı masada Türkiye’nin gerçekleri ışığında tespit edilen her türlü noksanları göz önünde bulunduran komisyon üyeleri çözüm ortaya koymuştur. 200 sayfalık bir metinle iktidara gelince önce adalet ve ekonomide neler yapılacağı metinde yer aldı. Sokakta çarşıda pazarda ne sıkıntı varsa çözüm sunulan bir eylem planı hazırdır bu planımızda memur işçi öğretmen emekli işsiz talebe ev kadını hasta bakıcı özürlü sağlıklı yaşlı genç yani toplumun bütün kesimlerini etkileyen ve pek çok sorunu yönelik çözümler var. Yapılan eylem planında çözüm ve taahhütlerin bulunduğu ve bu söylenenlerin gelecekte kurulacak altılı masa hükümetince hayata geçirilecek halkın refah ve mutluluğu için bu planımızı uygulayıp kısa zamanda netice alacağız dediler. Bunu iyi günde gören Türkiye’deki yaşlısı genci kadını erkeği çocuğu umudunu bu altılı masaya bağlamıştır. Türkiye’nin özellikle Afyon halkının umudu ve geleceği olarak gördüğü Altılı masa için iktidar ve ortakları ne yaptıysa ne söyledilerse tutmadı. Altılı masa milletin ve Afyon’un halkın gözünde umut oldu. Şimdi altılı masada kamuoyunda takdir görünce birileri biz de bir masa var diye ortada bir masa koymaya çalışıyorlar. Ey vekilim Eylül ayında kurulan masaya bak dön de birde kendinize bakınız. Mısırla barışmak Suriye ile kucaklaşmak İsrail ile yol yürümek için çevreden yardım alan masa bir daha bir araya gelememiş. Milletin özünden çıkmış milletin özlemi umudu geleceği olmuş ve Türkiye’yi bu buhrandan zamlardan kurtulacak projeler üreten Altılı masaya bak. Kıyaslaması bile abestir şimdi Altılı masayı millet kabullendi diye bir masa kurma sevdanınız varsa iyi düşünün böyle sizin bir seferlik göstermelik masa değil de devamlılık arz eden algıdan vergiden uzak zamsız refah vadeden ucuzluk ve geçim masası kurunda görelim 20 yıldır kuramadığınız masa kurulmuştur. Bu masa Türkiye’yi uçurumdan çekerek düzlüğe çıkaracak masadır. Türk halkına Afyonumuza iş aşı verecek masa Altılı masadır. Geleceği ümitle bakan gençlere imkân verecek masadır. Hayatı normalleştirip ucuzluğu getirecek Altılı masadır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın bu nedenle başka masa ve vaatler tutmaz Gelecek bizimle gelecek. Gelecek altılı masa ile gelecek.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM