Parti senin babanın malı mı?

Parti senin babanın malı mı?

CHP İl Başkanlığı’ndan istifa eden Yalçın Görgöz partinin imkanlarını kendi şahsi hesapları için kullanmaya devam ediyor

 

“Milletvekili olma sevdası” ile CHP İl Bakanlığı’ndan istifa eden Yalçın Görgöz kendini hala il başkanı gibi görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i “Belediye imkanları ile şahsi ilan-reklam vermekle” suçlayan Yalçın Görgöz, CHP İl Başkanlığı’ndan istifa etmiş olmasına rağmen CHP’nin sosyal medya hesaplarını ve internet ortamını babasının malı gibi kullanmaya devam ediyor. Görgöz’ün bu tutumu “CHP Milletvekili aday adayları arasında orantısız güç kullanımı” olarak yorumlanıyor.
CHP’NİN HESAPLARINI
KENDİ MALI GİBİ KULLANIYOR
CHP İl Başkanı iken görevinden istifa eden ve milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Yalçın Görgöz geçtiğimiz hafta içerisinde bir basın açıklamasında bulundu. Görgöz bu basın açıklaması ile ilgili duyuruları “CHP İl Başkanlığı” adına açılmışsosyal medya hesaplarından yaptı. Bununla da kalmayan Görgöz açıklama ile ilgili haberleri yine CHP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görgöz’ün bu tutumu “Kendini hala il başkanı zannediyor” şeklinde yorumlandı.
DİĞER MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA HAKSIZLIK YAPIYOR
CHP İl Başkanlığı ve teşkilatın imkanlarını “şahsi ikbali” için kullanan Görgöz’ün bu tutumu CHP’nin diğer milletvekili aday adaylarına da haksızlık olarak nitelendirildi. CHP’de bugüne kadar milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Kemal Demirkırkan, Devrim Ölmez (İl YönetimKurulu Üyeliğinden istifa etti), Ali Arıkan (Dinar İlçe Başkanlığından istifa etti), İbrahim Kadıoğlu (Sandıklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti) ve Hakan Uyan (Dinar İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti) bulunuyorlar.
Görgöz dışında kalan isimlerin hiç birisi CHP İl Başkanlığı’nın imkanlarını bu şekilde kullanmaya fırsat bulamadı.
ZEYBEK’İ SUÇLAMIŞTI, DAHA FAZLASINI KENDİSİ YAPTI
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le ilgili tahrik edici açıklamalarda bulunduktan sonra Zeybek’in gazetelere ilan vererek kendisine cevap vermesini eleştiren Görgöz, “Zeybek Belediye parası ile kendine yönelik suçlamaları cevaplandırıyor” iddiasında bulunmuştu. Zeybek’e “İlanların parasını cebinden öde” çağrısı yaparak, Belediye imkanlarını şahsi siyasi işleri için kullanmaması gerektiğini dile getiren Görgöz söylediklerinin tam tersini yaptı. CHP’nin diğer milletvekili aday adaylarını görmezden gelip, CHP İl Başkanlığı’nın imkanlarını kullanmalarına fırsat tanımayan Görgöz, kendisinin siyasi hesapları söz konusu olunca CHP İl Teşkilatı’nı babasının malı gibi kullanmaktan çekinmedi. CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı da Görgöz’ün bu tutum ve davranışlarını destekler nitelikte davranarak ayrıca tepki topladı.
BASINA CHP İL BAŞKANLIĞININ AÇIKLAMASI DİYE DUYURDU!
“Milletvekili olma sevdası” ile CHP İl Başkanlığı’ndan istifa eden Yalçın Görgöz, 6 Ocak 2023 Cuma günü yaptığı basın açıklamasını “CHP İl Başkanlığı” açıklaması tarzında duyurarak kendi namına basın açıklamasında bulundu. Öte yandan yine CHP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından basını yanıltarak yaptığı açıklamayı da CHP eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz olarak paylaştırdı.
ÇOK SAYIDA PARTİLİ SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ
Görgöz’ün bu tavırları CHP içerisinde de tepkiye neden oldu. CHP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarına yapılan yorumlarda bu tepkiler dile getirilince Görgöz’e ait açıklamalar İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından kaldırıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM