Vali Yiğitbaşı’ndan Cumhuriyet Sucukları’na ziyaret

Vali Yiğitbaşı’ndan Cumhuriyet Sucukları’na ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın önde gelen markalarından olan Cumhuriyet Sucukları’nı ziyaret etti

 

1923 yılından beri ülkemizin önde gelen markalarından biri olan Cumhuriyet Sucukları’na ait Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, fabrikada incelemelerde bulunarak geleneksel üretim yöntemlerinin sergilendiği Sucuk Müzesi’ni gezdi.
MÜZEDE ET VE SUCUĞUN ÜRETİM SERÜVENİ ANLATILACAK
Geçmişten bugüne sucuk imalatında kullanılan makina ve aletlerin sergileneceği müze de yurt içi ve yurt dışından derlenen birçok özel parça bir araya getiriliyor. Et ve Sucuk Müzesi’nde Afyonkarahisar’da etin işlenerek sucuğun ve diğer ürünlerin üretiminden sofralara kadar uzanan serüveni hem geleneksel hem de modern açılardan ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
KOCAŞABAN REHBERLİK YAPTI
Vali Yiğitbaşı’na ziyaretinde firma yetkilisi Yavuz Kocaşaban rehberlik yaparak, Et ve Sucuk Müzesi’nin yan sıra tesiste üretilen sucuk, pastırma, kavurma ve diğer ürünlerin üretim aşamaları, satış ve pazarlanması konuları hakkında da ayrıntılı bilgiler verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM