“Milli Görüş ateşi hiç  olmadığı kadar büyük”

“Milli Görüş ateşi hiç olmadığı kadar büyük”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, partisinin Ankara’nın Kızılcahamam
ilçesinde bir otelde düzenlediği kampa katıldı

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Avcıl, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın, Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde 3 günlük düzenlemiş olduğu ‘Seçime Hazırlık Kampı’na katıldı. Cuma günü başlayan kamp süreci Cumartesi ve Pazar günüde devam etti.
Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kampa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve partinin ana kademesi katılırken 2023’de yapılması planlanan genel seçimlere dair partinin il başkanlarıyla istişare edildi. Afyonkarahisar adına İl Başkanı Gufran Çetinel’in sağlık sorunları nedeniyle vekaleten katılım sağlayan Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, Kızılcahamam dönüşünde kampa dair değerlendirmelerde bulunarak, “Genel Başkanımız ve partimizin ana kademesiyle alakalı son derece verimli bir üç günlük kamp sürecini geride bıraktık. Genel Başkanımıza Afyonkarahisar ile ilgili raporumuzu sunduk. Daha önce de hep söylediğimiz gibi bu seçimde anahtar parti Yeniden Refah Partisi olacaktır. Her ne kadar ulusal medyada ya da anketlerde bizleri yok saysalar bile Milli Görüş ateşi hiç olmadığı kadar büyük bir şekilde tüm Anadolu’yu sarmış vaziyettedir.” dedi.
Diğer partilerin aday adaylığı hususunda birer ikişer açıklamalarda bulunduğuna da değinen Başkan Çakır, genel merkezden aldıkları direktifler sonucunda mevcut hükümetin seçim takvimini açıklamasını bekleyeceklerini ifade etti.
Öte yandan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Avcıl, Afyonkarahisar’ı temsil etmek adına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a Afyon Sucuğu ve Afyon Lokumu takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM