AFİKAD ülkenin iş kadınları ağına dâhil olmayı hedefliyor

AFİKAD ülkenin iş kadınları ağına dâhil olmayı hedefliyor

AFİKAD Başkanı Samiye Hancıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Hancıoğlu, dernek olarak eğitim faaliyetlerine önem verdiklerini, Türkiye’deki tüm iş kadınları arasında oluşturulan ağa dâhil olmayı hedeflediklerini söyledi

 

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Sezer Küçükkurtve yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Başkanı Samiye Hancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret edildi. Hancıoğlu’nun yanı sıra ziyarette; Ayşe Kocaçay, Nalân Karcı ve Huriye Mazi hazır bulundular.
“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”
AFİKAD Başkanı Samiye Hancıoğlu, tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Toplumun güncel doğru ve tarafsız bilgi alması konusunda basın alanında çalışan gazetecilerin gününü kutlamak amacıyla cemiyete ziyarette bulunduklarını belirten Hancıoğlu, “Yaptığımız çalışmalarda basının desteği bizim için çok önemli. Yaptığımız işlerin halka duyurulması farkındalığın daha genç kesimlere ulaşması açısından destekleriniz bizim için çok önemli. Bu ziyaretimizde destekleriniz için basın mensuplarımıza teşekkür etmek istedik. AFİKAD olarak gününüzü kutlamak istedik. Şahsım ve dernek yönetim kurulu üyelerimiz adına bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.
“AFİKAD YÜRÜTTÜĞÜ PROJELERİ BAŞARIYLA TAMAMLADI”
Dernek hakkında bilgiler veren Samiye Hancıoğlu, AFİKAD’ın 2016 yılında kurulduğunu kaydetti. AFİKAD kurucu üyelerinin tümünün iş hayatında faal olarak çalışan iş kadınlarından oluştuğunu dile getiren Hancıoğlu, “Bizler çalışan kadınların sorunlarına cevap bulabilmek, sorunlarını çözebilmek onların kendi aralarındaki dayanışmaya katkı sunabilmek amacıyla kurulduk. Kurulduğumuz günden bu yana iki ulusal bir uluslararası proje yürüttük. Bu projelerimiz başarıyla tamamlandı. Dernek üyelerimizin kendi içerisinde dayanışmalarını sağlıyoruz. Ayrıca kendi ihtiyaçlarımız ölçüsünde dernek içerisinde eğitimlerimiz de oluyor. Yerelden çıkarak Türkiye’de ilk Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nun kurucu üyelerinden olduk. Bu dernekte 8 kurucu üye var Ankara İzmir, Bursa, Kocaeli, Gaziantep, Adana ve Aydın bu proje üyeleri arasında yer alıyoruz. Amacınız Türkiye’deki tüm iş kadınları arasında oluşturulan ağa dâhil olmak.”
“AFYON’DA KADINLAR HER GEÇEN GÜN KADINLAR ETKİN ROL ALIYOR”
AGC Başkanı Sezer Küçükkurt, AFİKAD yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Küçükkurt şunları kaydetti: “AFİKAD yönetiminin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’da iş hayatında kadınların etkin rolü her geçen gün artmaktadır. İlimizin yöneticisi bir hanımefendi sizler aynı şekilde iş dünyasında etkinsiniz. Bizim de basın camiamızda gördüğünüz üzere birçok hanım kardeşimiz görev yapmakta. Kadınların etkin olduğu bir toplumun her zaman daha verimli olduğuna inanıyorum. Biz de bu yönde tüm basın camiası olarak kadınların Afyonkarahisar’ın gelişiminde ülkemizin gelişiminde sağladıkları katkıya, katkı sunmaya destek sağlamaya çalışıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM