“Türk Milliyetçilerini Zafer Partisi’ne davet ediyoruz”

“Türk Milliyetçilerini Zafer Partisi’ne davet ediyoruz”

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, pazar esnafı ve vatandaşlarla biraraya geldi. İktidarı eleştiren Tekdemir, “Türk milliyetçileri sahipsiz değildir. Bütün Türk milliyetçisi arkadaşlarımızı Zafer Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Emekli Albay Mevlüt Tekdemir, 11 Ocak 2023 tarihinde Çarşamba pazarında vatandaşları ve pazarcıları ziyaret etti.
“HALKIMIZ PAZARA ÇIKAMAZ HALDE”
Çarşamba pazarı ziyaretini değerlendiren Mevlüt Tekdemir, İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarına başladıklarının ifade etti. Tekdemir, “Afyonkarahisar Zafer Partisi il teşkilatı olarak seçim startını vermiş bulunmaktayız. Bu kapsamda hazırladığımız ve üzerinde ‘13 milyon sığınmacı sofradan kalktığında bu torba daha ucuza dolacak.’ yazılı Pazar çantalarımızı bütün Pazar yerlerini dolaşarak hemşerilerimize dağıtmaya ve Pazar esnafının dertlerini dinlemeye başladık. Maalesef iktidarın bilinçli bir şekilde ülkeye soktuğu 13 milyon sığınmacının ve dünyada kimsenin anlayamadığı Türk tipi yeni ekonomi modelin halkımızı nasıl fakirleştirdiğini ve pazara çıkamaz hale getirdiğini yerinde gördük. Konuştuğumuz bütün pazarcı esnafı sabah koydukları malların olduğu gibi tezgâhta kaldığını, halkın sadece fiyat sorarak geçtiğini, 1 liranın hesabını yapanların alım yapmadığını, kilo başına hiç kar elde edemeden günü tamamladıklarını söylediler.” dedi.
“DİNLE KANDIRMANIN SONU FAKİRLİK VE SIĞINMACI İŞGALİ OLDU”
AK Parti iktidarını eleştiren Tekdemir şu ifadeleri kullandı: “Tarım ülkesi olan Türkiye’de 1 adet marul nasıl 10 TL olur? Soğanın kilosu nasıl 12,5 TL olur? Güzelim ülkede tarımı bitirip hepimizi ithal yağa, patatese, şekere, ete mahkûm edenleri nihayet halkımız fark etmiş durumda. 20 yıl sonunda nefes aldığına şükret diyerek halkı fakirleştirenler kendileri manda yoğurdu, Medine hurması ve kestane balı ile beliyorlar. Dinle kandırmayla, beton ekonomisi ile geldiğimiz nokta maalesef yokluk, fakirlik ve sığınmacı işgali oldu. Bu ekonomik yükü artık kaldıramayan hemşerilerimiz 13 milyon sığınmacıya 10 yılda ödenen 144 milyar doların nasıl cebinden çıktığını da fark etmiş durumda”
“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”
Mevlüt Tekdemir, Zafer Partisi olarak bundan sonra bütün ilçelerde sahada olacaklarını dile getirdi. Tekdemir şunları kaydetti: “Tüm hemşerilerimizi ve tüm Dinar halkını 13 Ocak 2023 Cuma günü Cuma namazı çıkışı Dinar Ulu Camii önünde, şehit edilen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in ruhuna hediye etmek maksadıyla icra edeceğimiz lokma dağıtımına davet ediyoruz. Türk milliyetçileri sahipsiz değildir. Bütün Türk milliyetçisi arkadaşlarımızı Zafer Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM