Dr. Ersan Özgür, TÜRKAV’ı ziyaret etti

Dr. Ersan Özgür, TÜRKAV’ı ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, TÜRKAVAfyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal’ı ziyaret etti

 

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Afyonkarahisar Şubesi’ni (TÜRKAV) ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Şube Başkanı Ahmet Nal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
“TÜRKAV ERDEM VE VEFAYI HATIRLATMAK İÇİN VARDIR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜRKAV Şube Başkanı Nal, “Bu vakfın her bir üyesi, Türk devletinin asil evlatları, ülkücü kadroların bir arada olduğu organizmanın parçalarıdır. Bu parçalar özenle seçilir. Davayı arkasına alan değil, sırtlayan neferlerdir. Rabbim inayetini, rahmetini üzerimizden eksik etmesin. TÜRKAV üyelerinin haklarının korunması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TÜRKAV, Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, erdem ve vefayı hatırlatmak için vardır. TÜRKAV, ülkemizin vefakâr ve cefakâr Türk Milliyetçisi çalışanlarının milli birlik ve beraberlik şuuru iletarih düşüncesine her zaman katkı sunmaya devam edecektir. Bizleri bu toyumuzda ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.
“TÜRKAV DENİLİNCE AKLA BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA GELİYOR”
Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Özgür, Başkan Nal’a misafirperverliği için teşekkür ederek, “TÜRKAV vefa ve sadakatle yoğrulmuş teşkilat anlayışı ile Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biridir. TÜRKAV’ı, kamu çalışanlarının üye olduğu bir yapı olarak, millete karşı duyulan sorumluluğun yüksek şahsiyetleri olarak değerlendiriyorum. TÜRKAV kurulduğu günden itibaren seviyeli, ilkeli ve dürüst çalışmalar sürdürmektedir. TÜRKAV denilince akla birlik, beraberlik ve dayanışma geliyor. TÜRKAV kamuda verimliliğin artırılması ve ülkemizin kalkınması için çok sayıda proje hazırlamıştır. TÜRKAV, herkesin katkıda bulunacağı ve herkesin feyz alacağı yüksek Türk kültürünü temsil etmektedir.”şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM