Zeybek: Afyonkarahisar için üretmeye devam ediyoruz

Zeybek: Afyonkarahisar için üretmeye devam ediyoruz

Belediye Başkan Mehmet Zeybek, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu

 

Afyonkarahisar’da devam eden yatırımlar başta olmak üzere yeni eserleri de şehre kazandırmak canla başla çalıştıklarını dile getiren Başkan Mehmet Zeybek, Ankara temasları kapsamında ilk ziyaretini Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne yaptı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanı Yardılcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün’ü ziyaret eden Başan Zeybek, Ankara-Afyon Hızlı Tren Hattı ve AFRAY çalışmaları hakkında Genel Müdür Eyigün’ü ile istaşerede bulundu.
“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Ziyaret hakkında bilgi veren Zeybek, “Ankara-Afyon Hızlı Tren Hattı ve AFRAY çalışmaları ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Projelerimizi hayata geçirmeye ve şehrimiz için üretmeye devam ediyoruz.” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’i TBMM’de ziyaret eden Başkan Zyebek ve ekibi, hayata geçirilen yatırımları ve 2023 yılındaki projeleri görüştüler.
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNULDU
Başkan Zeybek, Milletvekilleri Özkaya ile Yurdunuseven Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne görevine atanan Mehmet Akif Balta’ya hayırlı olsun ziyaretinda bulundular. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette DSİ ile birlikte yürütülen projeler ele alındı, yeni projeler için istişare edildi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Zeybek, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akif Balta’ya Milletvekillerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlikte yürüttüğümüz projelerle ilgili Genel Müdürümüz ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM