Yeni yatırımlar yolda

Yeni yatırımlar yolda

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine bu hafta Yeşilyurt Mahallesi ile devam etti

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Barış Dal ve Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ile birlikte mahalle Muhtarı Yusuf Gökhasan ile bir araya gelen Başkan Mehmet Zeybek talep ve önerileri dinleyerek, yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Kendisine iletilen talepleri not alan Başkan Zeybek, ekiplere gerekenin yapılması için talimat verdi. Başkan Zeybek daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
“TALEPLERİMİZ YERİNE GETİRİLİYOR”
Ziyaret ardından açıklama yapan Muhtar Gökhasan, “Başkanımızın ayaklarına sağlık, teşekkür ediyoruz. Müdürlerimizden çok memnunuz. İhtiyaç sahibi mahalle sakinlerinin ihtiyaçları karşılanıyor. Taleplerimizin hepsi yerine getiriliyor.” dedi.
KARADENİZ: BÖLGENİN EN BÜYÜK YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ise, “Başkanım, bu bölgenin en büyük yatırımını bu sene gerçekleştirdi. En büyük yatırımları aldı. Alt yapı problemi de Allah’ın izni ile bitiriliyor. Mahalle Başkanımız ve Muhtarımıza Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
“YENİ YATIRIMLAR AFYONKARAHİSAR’LA BULUŞACAK”
Yeni yatırımların Afyonkarahisar’la buluşmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Mehmet Zeybek, “Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle görüştük, istişare ettik. Yapılan yatırımları değerlendirdik. Orhangazi, Osmangazi ve Yeşilyurt Mahallelerinde yağmur suyu hattı yoktu. Bu üç mahallemize 68 km uzunluğunda 60 milyon değerinde hat yaptık. Yol tamirleri mevsim şatları nedeni ile tamamlayamadık. Baharla birlikte yollarımızın bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Mahallemizi örnek mahalle haline getireceğiz. Yatırımları vatandaşlarımız fazlası ile hak ediyor. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, Rabbim birliklerini bozmasın diyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM