Müdür Sünnetci, Bakan Özer’le verileri paylaştı

Müdür Sünnetci, Bakan Özer’le verileri paylaştı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in başkanlığında başkentte düzenlenen “Eğitimle Yeniden Buluşma” projesi Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Eğitim Bakanlığı’nın uygulamalarına ilişkin veli, öğrenci ve öğretmenlerden alınan geri bildirimleri paylaştı

 

Afynokarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlığında düzenlenen “Eğitimle Yeniden Buluşma” projesi Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantı, Ankara Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.
“Eğitimle Yeniden Buluşma” projesinin üçüncü toplantısına Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin yanı sıra; Aksaray, Aydın, Bitlis, Erzurum, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Siirt ve Yozgat İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile Bakanlık Yöneticileri katıldılar.
OKULLAŞMA ORANI BİR AYDA 97’YE ÇIKTI
Milli Eğitim Müdürlerine hitap eden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Eğitimle Yeniden Buluşma” projesiyle eğitim sistemine devam etmeyen yaklaşık 280 bin öğrencinin takip edilerek eğitime dâhil edilmesinin çok kritik olduğunu söyledi. Özer, “Okula devam etmeyen öğrenci sayısı bu proje ile giderek azalmaktadır. Süreci sahiplenen tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. ‘Eğitimle Yeniden Buluşma’ projesiyle ortaöğretimdeki okullaşma oranları bir ay içinde yüzde 95’ten yüzde 97’ye yükseldi.” dedi.
SÜNNETCİ GERİ BİLDİRİMLERİ PAYLAŞTI
Değerlendirme Toplantısında söz alan Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Eğitim Bakanlığı’nın uygulamalarına ilişkin veli, öğrenci ve öğretmenlerden alınan geri bildirimleri paylaştı. Toplantı günün anısına çekilen toplu fotoğrafla tamamlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM