Uluslararası fuarın  paydaşlarından birisi de AFSÜ

Uluslararası fuarın paydaşlarından birisi de AFSÜ

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, üniversitenin Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarının paydaşlarından biri olduğunu açıkladı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Cumhurbaşkanlığı himayesi ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 17-18 Şubat tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan “Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarı”nın icra komitesine seçildi.
İCRA KOMİTESİNDE AFSÜ’DE VAR
Ege Bölgesi Üniversiteleri ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilecek olan fuarın, taslak, organizasyon ve gerçekleştirilmesinde görev verilen icra komitesinin başkanlık görevini Ege Üniversitesi gerçekleştirirken, icra komitesinde AFSÜ, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi yer alıyor. AFSü Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Uluslararası Sağlık, Estetik ve Medikal Kariyer Fuarı çalışmaları kapsamında, fuar icra heyetindeki Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret ettik. Ziyaretlerimizin ardından diğer rektörler ile fuar alanında incelemelerde bulunduk. Uluslararası Sağlık, Estetik, Medikal Kariyer Fuarı’nda sağlık sektörünün öncü firmaları, kamu sektörü kurumları ve temsilcileri, uluslararası düzeyde sağlık hizmeti sunumu, ilaç ve tıbbi cihaz üretimi konusunda lider firmalar ve temsilcileri, sağlık ve estetik alanında duayen akademisyen ve kişilerle öğrencilerimiz ve akademisyenler bir araya gelecek.”
“TÜM PAYDAŞLAR BİRARAYA GELECEK”
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş sözlerini şöyle tamamladı: “Fuar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımları ile gerçekleştirilecek olan İzmir İktisat Kongresinin 100. yılı programı ile aynı tarihte İzmir’de gerçekleştirilecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın da fuara katılımı planlanıyor. Fuar sağlık alanında lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde sağlık meslek eğitimi alan tüm öğrenci ve mezunları ile bu alanda kariyer ve istihdam sağlayan ulusal ve uluslararası paydaşları bir araya getirecek en büyük fuar olacak. Fuarda, forum ve tartışma benzeri sunumların yanında, atölye çalışmaları, firmaların sunum stantları, firmaların üst düzey temsilcileri ile birebir görüşme çalışmaları, yarışmalar, tatbikatlar, sağlık bilişimi ve teknolojisi alanında uygulamalar gibi çok sayıda aktivite yer alacak. Fuarın sağlık meslek mensubu olan ve sağlık alanında eğitim gören öğrencilerin vizyonlarını belirlemesi, kariyerlerini yönlendirmesi ve gelecekteki istihdamlarının planlanması açısından oldukça yararlı olacağını umuyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM