“DEVA’nın hükümet programı hazır”

“DEVA’nın hükümet programı hazır”

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin hükümet programının hazır olduğunu ifade etti. Daylık, “Hükümet programımız hazırdır. DEVA Partisi olarak, kadrolarımızla ve çözümlerimizle yapılacak olan seçimlerde milletimizin huzuruna eksiksiz bir şekilde çıkacağız” dedi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, Afyonkarahisar teşkilatları olarak Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Eylem Planları Tanıtım Programlarına katıldıklarını açıkladı.
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, yaklaşık 3 yıl önce kurulmuş olan partisinin, kurulduğu günden itibaren Covid-19 pandemi şartlarına rağmen, teşkilatları ile birlikte yılmadan yorulmadan çalışarak bugünlere geldilerini belirtti. Daylık, “Bu çalışmalar kapsamında büyük bir öneme sahip olan ve şimdiye kadar hiçbir siyasi partinin henüz iktidara gelmeden önce yapmadığı en kapsamlı eylem planları partimizce hazırlanmıştır. Ülkemizin ihtiyacı olan gelişim reçetesi başarılı bir şekilde tamamlanmış ve başkent Ankara’da DEVA Partisi tanıtım programı ile milletimizin huzuruna çıkarak milletimizin takdirine sunmuştur. Eylem planlarımızın detaylarında sunmuş olduğumuz çözüm önerileri sadece DEVA Partisi kadrolar tarafından değil, ülkemizin tüm kesimlerden temsilcilerin oluşturduğu geniş bir ekiple oluşturulmuş gerçekçi çözümlerdir. Hükümet programımız hazırdır. İl teşkilatımızda bu coşkuya şahitlik etmiştir. DEVA Partisi olarak, kadrolarımızla ve çözümlerimizle yapılacak olan seçimlerde milletimizin huzuruna eksiksiz bir şekilde çıkacağız. Ülkemizin sorunlarını bildiğimiz gibi, çözümlerini de bildiğimizden, hatta bütçesini de hazırlanarak, vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde toparlanma sürecine girip, hepimizin hayalindeki Türkiye’ye ulaşmak için tüm kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Kimse endişeye kapılmasın, özlemini duyduğumuz günler yakındır.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM