Glutensiz hayata  Belediye desteği sürüyor

Glutensiz hayata Belediye desteği sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından glutensiz gıda ürünlerinin yer aldığı destek paketleri kentteki çölyak hastalarına ulaştırılmaya devam ediyor

 

Afyonkarahisar Belediyesi, çölyak hastası vatandaşlara, glutensiz ürünlerin yer aldığı gıda paketi desteğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile Belediye Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü öncülüğünde, glutensiz gıda temininde sıkıntı yaşayan bireyler ve çocuklara temin edilen gıda paketi desteğinin yedincisi gerçekleştirildi. Yardım Birimi ekiplerince glutensiz gıda ürünlerinin yer aldığı destek paketleri, 150 aileye dağıtıldı. Periyodik aralıklarla dağıtılan paketlerin içerisinde tatlı ürünlerinden, makarnadan una, bisküviden hamur işine kadar gluten içermeyen 32 ürün bulunuyor.
“DESTEKLER DEVAM EDECEK”
Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak çölyak hastalarına destek verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek desteklerin devam edeceğini söyledi. Zeybek, “Göreve geldiğimiz andan itibaren hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Çölyak rahatsızlığı aileleri zor durumda bırakan, çocuklarımızın canlarının istediği yiyecekleri tedarik edemediği bir rahatsızlık. Allah kimseye vermesin. 150 hastamız var, farkındalık oluşsun diye bu kez de yedincisi düzenliyoruz. Yılda 4 kez olmak üzere bu paketleri ulaştırıyoruz. Cenab-ı Allah’tan çocuklarımıza ve ailelerimize şifa ve sabır vermesini niyaz ediyoruz. Bizde gücümüz yettiğince ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
AİLELER: ALLAH RAZI OLSUN
Başkan Zeybek, dağıtım töreninde çölyak hastası çocuklar ve aileleri bir araya gelerek sohbet etti. Aileler Başkan Zeybek’e teşekkür ederek, “Piyasada az bulunan ve yüksek fiyatlara satıldığı için çölyak hastalarının almakta güçlük çektiği ürünleri sağolsun Başkanımız bizlere temin ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun.” dediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM