Kadıoğlu CHP’den milletvekili aday adayı

Kadıoğlu CHP’den milletvekili aday adayı

Sandıklılı işadamı İbrahim Kadıoğlu, “2023 CHP’nin yılı olacak. Biz de CHP’ye gönül verenler olarak Afyonkarahisar’da CHP’nin eşsiz hizmetlerini ortaya koyacağız” dedi

 

CHP Afyonkarahisar milletvekili aday adayı İbrahim Kadıoğlu, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’u adaylık süreci hakkında bilgiler veren İbrahim Kadıoğlu, “Memleketim Sandıklı başta olmak üzere, Afyonkarahisar’ın her köşesine hizmet etmek ve geçmişte bu yana gönül verdiğim partim CHP’ye katkı sunabilmek amacıyla aday adayı olarak yola çıktım.” dedi.
CHP’den üçüncü kez aday adayı olarak yola çaktığını belirten İbrahim Kadıoğlu, “Ben daha önce 2002 ve 2007 yıllarında da CHP’den milletvekili adayı olmuştum. Ben CHP’ye gönül vermiş, çevreme ve memleketime hizmet etmeyi şiar edinmiş birisiyim. Bu seçim döneminde de hem partime hem memleketime katkı sağlayacağıma inanıyorum.” dedi.
Özgeçmişi ile ilgili olarak kısa bilgiler aktaran İbrahim Kadıoğlu, “1958 yılında Sandıklı’da dünyaya geldim. İlk, orta ve lise tahsilimi Sandıklı’da tamamladım. Halen Sandıklı ilçemizde akaryakıt, nakliyat ve tarım sektörlerinde ticari faaliyetimi sürdürüyorum. Sandıklı ve çevresindeki 60 köy ile doğrudan bağlantım var. Hepsinde sevilen, sayılan bir insan olduğuma inanıyorum. Bu köylerimizdeki binlerce hemşehrimize ticaret yoluyla hizmet veriyorum. Nasip olursa siyaset yoluyla da hizmete talibim.” şeklinde konuştu.
2023 yılının CHP’nin altın yılları olacağına inandığını belirten İbrahim Kadıoğlu, “Ben her zaman partimi gönlümde taşıdım. Gerektiğinde yük altına girmesini de bildim. Bu dönemde de üzerime düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırım. Benimle birlikte CHP’den birçok arkadaşımın aday adayı olacağına inanıyorum. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde Türkiye için eşsiz hizmetler ortaya koyacağız. Gönlümüzden geçen Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayımız olmasıdır. Biz de önce Sandıklı bölgesinden sonrasında Afyonkarahisarımızdan CHP ve Kılıçdaroğlu’nun bu çabalarına katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM