“Milletimiz bugünleri el ele vererek aşacaktır”

“Milletimiz bugünleri el ele vererek aşacaktır”

SP İl Başkanı Beytullah Karataş, büyük deprem felaketinde günün acıları paylaşma,
omuz omuza vererek dua etme, sağduyulu olma zamanı olduğunu belirtti. Karataş, “Milletimiz bugünleri el ele vererek en kısa zamanda aşacaktır” dedi

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve il teşkilatı Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem dolayısıyla AFAD bünyesinde arama kurtarma çalışmalarına katılacak ekipleri deprem bölgesine uğurladı.
Karataş yaptığı şunları kaydetti: “Afyonkarahisar Valiliğimiz, AFAD ve Kızılay bünyesinde yapılacak tüm çalışmalara destek olmak için teşkilatlarımızla hazırız. AFAD bünyesinde arama kurtarma çalışmalarına katılacak ekiplerimizi deprem bölgesine uğurluyoruz. Saadet Partisi olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla deprem bölgelerinde oluşacak kan ihtiyacı için vatandaşlarımızı Kızılay Kan Merkezi’ne davet ederek kan bağışı çağrısı yapıyoruz. Gün; birlik, beraberlik, kardeşlik zamanıdır. Gün; acılarımızı paylaşma, elele, omuz omuza verme, dua etme zamanıdır. Gün; sağduyulu olma zamanıdır. Milletimiz bugünleri el ele vererek en kısa zamanda aşacaktır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM