AFSÜ gönüllüleri afet bölgesine gitti

AFSÜ gönüllüleri afet bölgesine gitti

Depremzedelere tıbbi ve insani yardımda bulunmak için oluşturulan AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (SUAM) görevli 38 personel, Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş tarafından afet bölgesine uğurlandı

 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremin ardından SUAM’da görevli bir başhekim yardımcısı, bir uzman hekim, yedi hekim, on beş hemşire, bir mühendis, dört teknik personel, iki temizlik şefi, iki temizlik personeli, iki güvenlik görevlisi, bir radyoloji teknikeri, bir sekreter ve bir şoförden oluşan 38 kişilik ekibimiz yola çıktı.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Okumuş gönüllü olarak afet bölgesinde görevlendirilen personele tek tek sarılarak, şunları söyledi:
“Milletimize geçmiş olsun. Personelimizden oluşan ekibi bölgedeki kardeşlerimize destek olmak için gönderiyoruz. Vatandaşlarımızın desteği, devletimizin gücü ve sivil toplum kuruluşlarımızın gayreti ile bu felaketin olumsuz etkilerini inşallah en kısa sürede sileceğize inanıyorum. Gönüllü personelimize bölgedeki çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM