Afyonspor’dan deprem  bölgesine destek

Afyonspor’dan deprem bölgesine destek

Hes İlaç Afyonspor’da tüm oyuncular elini taşın altına koyarak deprem bölgesinde yardım bekleyenler için destek kampanyasına ortak oldu

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremdeki vatandaşlar için elini taşın altına koydu. Afyonkarahisar Belediyesi’nin çağrısına destek olan Afyonspor’lu futbolcular ve teknik heyet elinden gelen yardımı sağlamak için yardımların toplandığı Fuar Alanı’na giderek malzeme yardımında bulundu.
“AFYONSPOR, DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZA DESTEKTE BULUNDU”
Afyonkarahisar Belediyesi, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Afyonkarahisar’ın takımı Hes İlaç Afyonspor, çağrılara kayıtsız kalmadı ve depremden etkilenen vatandaşlarımıza destekte bulundu. Teknik Direktör Koray Palaz ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
AFYONSPOR “BİZ DE VARIZ” DEDİ
“Biz de varız” diyerek yardıma koşan oyuncularına teşekkür eden Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, “Bizim koca yürekli takımımız Hes İlaç Afyonspor’umuzun bütün oyuncuları ve teknik heyeti de deprem bölgesi için ‘biz de varız’ diyerek aralarında topladıkları malzemeleri, ihtiyaç olan bölgeye gönderilmesi için getirerek teslim ettiler. Hepsine teşekkür ederim” dedi.
“YARDIM SEFERBERLİĞİNE TÜM FUTBOL KULÜPLERİNİ DE ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUZ”
Hes İlaç Afyonspor Kulüp medyasından yapılan açıklamada ise, “Hes İlaç Afyonspor Teknik Direktörümüz Koray Polaz ve futbolcularımız deprem bölgesi için düzenlenen yardım kampanyasına destek çıktı. Kulübümüzün yardım seferberliğine tüm futbol kulüplerini de ortak olmaya davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Hes İlaç Afyonspor, deprem bölgesine kışlık kıyafetler, eldivenler, çoraplar, battaniyeler, yorganlar, elektrikli ısıtıcılar ve gıda malzemeleri gibi acil ihtiyaç desteği sağladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM