Uluçay: Afyonkarahisar olarak  depremzedelerin yanındayız

Uluçay: Afyonkarahisar olarak depremzedelerin yanındayız

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle yardım çalışmalarının aralıksız sürdürdüklerini bildirdi. Uluçay, “Rabbim inşallah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Afetlerin beterinden saklasın. Afyonkarahisar olarak tüm depremzedelerimizin yanındayız” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı organizasyonuyla 6 Şubat Pazartesi sabaha karşı meydana gelen büyük Kahramanmaraş depremiyle birlikte 7 adet gıda ve giyim tırı ile 93 adet iş makinesini deprem bölgesine gönderdi. Dün itibariyle 6 tır, 30 adet de kamyonun gönderilmesi planlanıyor.
“YEDİ TIRI GÖNDERDİK 6 TIR DAHA GÖNDERECEĞİZ”
Hüseyin Ceylan Uluçay, depremin olduğu ilk dakikalarda bu yana bölgeye 7 tır gıda ve giyim malzemesi gönderildiğini belirtti. Uluçay, “Teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in destekleri ile 93 adet de iş makinesi gönderdik. Dün itibariyle 6 adet gıda ve giyim tırını bölgeye göndereceğiz. Bununla birlikte bugün 30 adet damperli kamyonu bölgeye sevk etmiş olacağız. Tüm ülkemize ve aziz milletimize geçmiş olsun diliyorum. Allah beterinden saklasın. Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Biz öncelikle 17 ilçemizle birlikte tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla beraber ağırlıklı olarak giyim ve gıda malzemesi bulunan 7 adet tırımızı gönderdik. İnşallah 6 tırımızı daha göndereceğiz. Bunların haricinde; 23 adet kamyon, 7 adet ekskavatör, 25 adet kepçe, 8 adet yükleyici, 5 adet dozer, 16 adet itfaiye aracı, 3 adet cenaze aracı, 3 adet otobüs, 1 adet tam donanımlı afet aracı, 2 adet tır olmak üzere toplam 93 adet iş aracını bölgeye göndermiş bulunuyoruz. Bütün bunlarla birlikte 15 adet de gönüllü operatörümüz bölgeye gitmiş durumda. Adıyaman, Elbistan, Hatay ve Adana bölgelerine bu araçlarımızı ve gönüllülerimizi gönderdik. İnşallah yaklaşık 30 adet damperli kamyon göndereceğiz.” dedi.
“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”
“Tüm teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz gece sabaha kadar çalıştılar.” diyen Uluçay şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın da çok büyük katkıları var. Gerçekten o kadar çok vefalı ve duygulu vatandaşımız var ki sabah partimizi arayıp destek olmak istiyorlar, teşkilatlarımıza geliyorlar. 15 Afgan kardeşimiz gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına dâhil olmak istediklerini söyledi. Yerelde çok sayıda merkezden katılmak isteyenlerin taleplerini alıyoruz. Bu vesile ile Afyonkarahisar halkımızda, Belediye Başkanlarımıza, teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Sınırlarını zorlayarak bütün imkânlarını seferber eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Afetlerin beterinden saklasın. Afyonkarahisar olarak tüm depremzedelerimizin yanındayız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM