“Yaraları birlik olarak saracağız”

“Yaraları birlik olarak saracağız”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Kahramanmaraş deprem felaketi yaralarını Türk Milletinin birlik olarak saracağını söyledi. Mısırlıoğlu, “Şucu bucu demeden herkes tek yürek oldu. İnşallah yaralarımızı en kısa sürede hep birlikte saracağız” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar il yönetim kurulu üyeleri partinin Seçim Koordanisyon Merkezi’nde (SKM) olağanüstü toplanarak afet yaralarının koordinasyonlu bir şekilde sarılması için değerlendirmede bulundular.
Kahramanmaraş depremi nedeniyle düzenlenen olağanüstü toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu başkanlık etti. Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Bu acı felaketin yaralarını hep birlikte saracağız. İlk andan itibaren tüm kadrolarımızla birlikte hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Ne mutlu ki bize çok kısa bir sürede koordine olabildik. Kadın erkek genç yaşlı demeden el ele verip yardımlarımızı topladık. Depremden zarar gören 10 ilimize ve tüm ülkemize bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Bu aziz milletin bölünmezliğini, yenilmezliğini bir kez daha görmüş olduk. Şucu bucu demeden herkes tek yürek oldu. İnşallah yaralarımızı en kısa sürede hep birlikte saracağız. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM