AKÜ 74 sözleşmeli  personel alacak

AKÜ 74 sözleşmeli personel alacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 74 sözleşmeli personel alacak

 

AKÜ birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 (B) maddesi uyarınca, 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre münhal pozisyonlarda istihdam edilmek üzere 74 sözleşmeli personel alınacak.
AKÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre KPSS puan sıralamasına göre, 1 eczacı, 1 avukat, 1 psikolog, 1 veteriner hekim, 1 yazılım mühendisi, 1 sistem mühendisi, 2 kütüphaneci, 1 tekniker (iklimlendirme), 1 tekniker (elektrik), 1 tekniker (bilgisayar, erkek), 1 tekniker (mermer), 1 teknisyen (marangoz), 1 teknisyen (kaynakçı), 1 teknisyen (bilgisayar erkek), 1 sağlık teknikeri (anestezi), 1 sağlık teknikeri (radyoloji), 1 sağlık teknikeri (laborant), 17 büro personeli, 3 destek personeli (şoför-erkek), 1 destek personeli (aşçı), 4 destek personeli (park-bahçe bakım), 7 destek personeli (temizlik), 4 destek personeli (kalorifer), 3 koruma ve güvenlik görevlisi (bayan) ve 17 koruma ve güvenlik görevlisi (erkek) olmak üzere toplamda 74 sözleşmeli personel alınacak.
AKÜ’ye alınacak 74 Sözleşmeli Personel ile ilgili detaylar şu şekilde açıklandı:
“Başvuracak adaylarda ilgili 2022 yılına ait KPSS puanları esas alınarak sıralama yapılacaktır. 2022 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların başvurduğu pozisyonun KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir. Adaylar; ‘Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanının teyidi amacıyla adaydan Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının da yer aldığı nüfus cüzdanı aslını göstermesini talep edebilir’ hükmüne göre verilen süre içerisinde şahsen başvuru yapılacak olup, mazereti nedeniyle şahsen başvuru yapamayacak olanlar için noter onaylı vekaletname ibraz edilerek vekil kişi tarafınca başvuru yapılabilecektir. Posta, kargo ve e-posta yolu ile müracaatlar dikkate alınmayacaktır. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece 1 (bir) tanesine müracaat edebilecektir. Birden fazla kadro için başvuran adayların müracaatı geçersiz sayılacaktır.”
Açıklamada, detaylı bilginin: https://aku.edu.tr/ internet adresinde öğrenilebileceği kaydedildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM