AK Afyonkarahisar il teşkilatı deprem bölgesinde

AK Afyonkarahisar il teşkilatı deprem bölgesinde

AK Parti Afyonkarahisar il teşkilatı ve yöneticileri Hatay’da depremzedelere destek oluyor

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Koordinatörü Hüseyin Sezen ve Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertük, Hatay’a giderek depremzedelere destek olmaya başladı.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, il teşkilatı üyeleri ve gönüllüler, Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya bölgesinde çalışmalar yürüttüklerini bildirdi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yardımların ulaştırılması, sıcak yemek dağıtımı için partililerin kolları sıvadıklarını, ocakları yakarak çorba kaynattıklarını belirtti.
Uluçay, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Devletimiz depremzedelere her türlü desteği vermektedir. Afyonkarahisar teşkilatları olarak ve gönüllüleri olarak Hatay bölgesindeyiz. Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya bölgelerinde ocaklarımızı yakıp, yemeklerimizi pişirmeye başladık. Bunun yanında hazır gıdalarımızı ve kumanyalarımızı vereceğiz. Burada bir nebze olsun vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram edebilmek, yemek verebilmek için il teşkilatımız olarak çalışıyoruz. Bölgeye geldiğimizde devletimizin kesintisiz kalmadığını ve yetiştiğini tüm imkânların burada olduğunu gördük. Allah devletimize cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza askerlerimize ve ekiplerimize zeval vermesin. Tüm teşkilatlarımız da gerçekten gece gündüz çalışıyorlar. İnşallah bu belalardan en kısa zamanda kurtuluruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM