Depremzedeler için “omuz omuza” çalışıyorlar

Depremzedeler için “omuz omuza” çalışıyorlar

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Hatay’da depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışıyorlar

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’a hareket ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı Karakuş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karadeniz beraberindeki heyetle birlikte deprem bölgesinde hem kurtarma çalışmalarında görev alıyorlar hem de Afyonkarahisar Belediyesi tarafından kurulan 20 bin kişilik aşevinde depremzedelere sıcak yemek servisinde bulunuyorlar.
“BEYANAT VERMEK YERİNE ÇALIŞMAK ÇOK DAHA GÜZEL OLUR”
Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, “deprem bölgesinin tarifi imkansız tamiratı çok zor…” diyerek, “Bu zor günde beyanat vermek yerine çalışsak çok daha güzel olur. Afyonkarahisar Belediyesi olarak ilk günden itibaren alanda çalışıyoruz. Rabbim milletimizin yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.
“BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE YARALARIMIZI SARACAĞIZ”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ise, “Sözün bittiği noktadayız. Birlik beraberlik içerisinde yaralarımızı sarmak için çalışmalıyız. Tüm deprem bölgelerinde enkazlara müdahale konusunda uzman ekipler çok titiz bir çalışma yapıyor. Hepimizin onlara yardımcı olması lazım. Büyük bir imtihanın içindeyiz. Allah yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM