Kitaplar teslim edildi

Kitaplar teslim edildi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, 7. Kitap Okuma Yarışması için temin edilen kitapları, büyük deprem felaketi nedeniyle geniş katılımlı dağıtım töreni yapmadan okul müdürlerine teslim ettiklerini söyledi

 

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi iş birliğinde yedincisi düzenlenen ‘Kitap Okuma Yarışması” için Afyonkarahisar Belediye tarafından temin edilen kitaplar, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren okul müdürlerine teslim edildi.
“ÇALIŞMANIN TEMELİ 7 YIL ÖNCE ATILDI”
Konu hakkında bilgi veren Mustafa Arslan, Eğitim Bir Sen Afyon 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lise düzeyindeki öğrencilere, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmanın, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştiğini ifade etti. Arslan, “Ülkemizin yaşadığı büyük afet nedeni ile büyük katılımlı bir kitap dağıtım töreni gerçekleştirmek istemedik. Belirli sayıda okul müdürlerimiz ile dağıtım törenimizi gerçekleştirdik. Çıktığımız bu yolda, biliyoruz ve inanıyoruz ki, insanların en hayırlısı insanlığa faydası olandır düsturu ile yol yürüyerek, okullarda öğretmenlerimizin işlerini kolaylaştırmak, eğitim-öğretime katkı sunmak, öğrencilerimizin ve gelecek nesillerimizin milli manevi değerleri önceleyerek yol yürümeleri için bir çalışmanın temellerini 7 yıl önce yine hep birlikte attık. Allah’a hamdolsun bugün geldiğimiz noktada 7’nci yılında toplamda bugün dağıtılacak olan 9 bin kitapla beraber 59 bin kitap bu proje kapsamında okullarımızın kütüphanelerine ulaşmış olacaktır. Oradan öğrencilerimize öğrencilerimizin zihin dünyalarına, gönüllerine ulaşacak şekilde inşallah yerlerini bulacak.” dedi.
“BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOK”
Arslan sözlerini şöyle tamamladı: “Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube öncülüğünde, ortaokullar ve lise düzeyindeki öğrencilere, hem okuma hem de yazma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen Kitap Okuma Yarışması, bu yıl yine Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleşiyor. Her kategorinin birincilerine notebook, ikinci ve yine üçüncülerine tablet hediye edilecek. Ayrıca her kategori de ilk 40’a giren öğrencilere toplam 120 adet bisiklet hediye edilecek. Yüzlerce öğrencilerimizin ödüllendirildiği kaybedeni olmayan bir yarışma düzenliyoruz. Eğitimi önemsiyoruz, Sağ olsun Belediye Başkanımız, sosyal sorumlulukla ilgili hangi hayırlı proje konusunda kapısını çalsak, bizden desteğini esirgemiyor. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze kıymetli katkıları için teşekkür ediyorum. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitim çalışanı kardeşlerimize de emekleri için hassaten teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM