Depremzedeleri yalnız bırakmıyorlar

Depremzedeleri yalnız bırakmıyorlar

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, deprem bölgesinden Afyonkarahisar’a gelen
afetzede vatandaşları yalnız bırakmıyorlar

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, deprem bölgelerinden şehre gelen depremzedelerin kaldığı Yaylabağı Beldesi’ndeki otel ve devremülkleri ziyaret ettiler.
Depremzede vatandaşlarla görüşen Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek, geçmiş olsun dileklerini ileterek, vatandaşlar sohbet ettiler. Depremden etkilenen çocuklarla da yakından ilgilenen Yiğitbaşı ve Zeybek, çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttılar.
Ziyarette Vali Yiğitbaşı ve Başkan Zeybek devletin tüm imkânları ile seferber olduğunu yaraların sarılacağını ifade ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yiğitbaşı ve Zeybek depremin etkilerinin en aza indirilmesi için destekleyici çalışmaların devam edildiğine dikkat çektiler.
Ziyartin ardından açıklamada bulunan Başkan Zeybek, dayanışma, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Kentimizde misafir ettiğimiz vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hem destek olduk hem de taleplerini dinledik. Onların huzuru ve rahatı bizler için önemli. Afet bölgelerinden gelen ailelerin ve kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM