AK Parti heyeti depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti heyeti depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti heyeti başta depremzedeler olmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu

 

Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinden gelen vatandaşlar Afyonkarahisar KYK Tınaztepe Öğrenci Yurdu’nda misafir ediliyor. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu beraberindekilerle bir dizi ziyarette bulundu.
Depremzedelere yapılan ziyaretlerde geçmiş dilekleri iletilirken, şehir halkınınn yanlarında oldukları, Afyonkarahisar’ın da kendi memleketleri olduğu vurgulandı. Kızını kaybeden Afyonkarahisar Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü’ye taziye ziyaretinde bulunan AK Parti heyeti Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Yakın’ı ziyaret ederek deprem felaketinde Kızılay’ın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Yakın, “Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi olarak, depremi haber alır almaz 6 Şubat sabahı saat 6.00’da Kahramanmaraş Pazarcık ilçemize doğru yola çıkıp bölgeye ulaştıktan düzenli olarak 3 öğün sıcak yemek ikramı yapılmaktadır. Ayrıca Türk Kızılay’ı Afyonkarahisar Şubemiz; afet bölgesinden gelip ilimizden geçenlere TCDD Tren istasyonunda Sahra Derneği desteği ile günlük 200 kişilik yemek, AFAD depremzede karşılama bölümünde günlük 400 kumanya ve yemek ikram etmektedir. Otogar’da aktarma yapılan depremzedelere Aftaş A.Ş. desteği ile düzenli yemek, evde kalan depremzedeler için kuru gıda hijyen malzemesi desteği, Afyonkarahisar’a gelen bin 849 aileye, yaklaşık 11 bin kişiye giyim yardımı, nakdi yardım, alışveriş çeki desteği verilmiştir. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM