Bahçeşehir Tenis’te  şampiyon

Bahçeşehir Tenis’te şampiyon

Okul Sporları Genç Erkekler Tenis İl Birinciliği müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Bahçeşehir Koleji Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri şampiyonluk kupasını kaldırdı. Bahçeşehir Koleji Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri Fatih Gümüş, Ahmet Emir Albay, Ulvican Kundak, Nihat Alaz Akkent, Volkan Möröydor ile şampiyonluğa ulaştı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları’nda müsabakalar devam ediyor. Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan açık ve kapalı tenis kortlarında gerçekleşen Okul Sporları Genç Erkekler Tenis İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Genç Erkekler kategorisinde Bahçeşehir Koleji Uğur Anadolu Lisesi tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Bahçeşehir Koleji’nin ardından Süleyman Demirel Fen Lisesi ikinci, TED Afyon Koleji ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
Bahçeşehir Koleji Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri Fatih Gümüş, Ahmet Emir Albay, Ulvican Kundak, Nihat Alaz Akkent, Volkan Möröydor ile şampiyonluğa ulaştı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ödül töreni ile dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM