2 bin talep çözüldü

2 bin talep çözüldü

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi tarafından iki aylık sürede iki bin talebin çözüme kavuşturulduğu bildirildi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, doğrudan iletişim sağlayan ve kesintisiz hizmet veren Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, sosyal medya ağları, WhatsApp İhbar Hattı ve ULAKBEL ile vatandaşların taleplerine anında cevap verildiği kaydedilerek, bu yılın ilk iki aylık verileri kapsamında iki bin talebin çözüme kavuşturulduğu ifade edildi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin Belediye Başkanı Mehmet Zeybek idaresinde etkin, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiği belirtilen açıklamada, “Belediyemiz; birimler, sosyal medya, çağrı merkezi, beyaz masa ve WhatsApp üzerinden gelen başvuruları anında çözüme kavuşturuyor. Kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş işleyişiyle çalışan Afyonkarahisar Belediyesi 2023 yılının iki aylık diliminde belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların istek, talep, öneri ve şikâyetlerini alarak ilgili müdürlüklerle koordinasyon halinde çözüm odaklı çalışmalarını başarıyla sürdürdü. Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, mail, sosyal medya, ULAKBEL, Açık Kapı ve CİMER modüllerinden gelen başvurular ilgili müdürlüklere aktarılarak geri bildirim sağlandı. Gelen talep ve şikâyetler görevli personeller tarafından kayıt altına alarak, ilgili müdürlüklere iletiliyor. Takibi yapılan ve ilgili müdürlükler tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında, vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgilendirme gerçekleştiriliyor.” denildi.
Açıklamanın devamında şu bilgilere yer verildi:
“Beyaz Masa Çözüm Merkezi kurulduğu günden bu yana şehrimiz sakinlerinin talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek, kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Yılda ortalama 150 bin çağrı karşılayan ve her türlü kriz anında aktif bir şekilde görev alan Beyaz Masa Çözüm Merkezi, vatandaşlarla ilgili birim ve kurumlar arasında köprü görevi görüyor. Çözüm Merkezi, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinin ardından da yoğun mesai yürütüyor. Beyaz Masa Çözüm Merkezi, 444 03 83, 0533 311 52 52 ya da 0272 214 42 55 numaralı telefon üzerinden merkeze ulaşan depremzedelere de talep, öneri ve şikâyetlerine karşılık çözüm üreterek ilgili birim ve kurumlara anında yönlendirmelerini yapıyor. Ocak ayı itibari ile bugüne kadar iki bin başvuru çözüme kavuşturuldu.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM