Taytak: Kadınsız gelecek olmaz

Taytak: Kadınsız gelecek olmaz

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM çalışanı kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıttı. Taytak, “Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz olamaz. Başta şehitlerimizin anneleri, kıymetli eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TBMM’de çalışan tüm kadınlara karanfil dağıttı.
“Kadınlarımız, aile ve toplum yapısının temel taşıdır. Cennet vatanımızın geçmişine dönüp baktığımızda Türk kadınının vatanına ve milletine ne kadar önemli hizmetlerde bulunduğunu görmek mümkündür.” diyen Taytak mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk kadını tarihin her döneminde kahramanlığı ve vatanseverliği ile tarihe altın harflerle adını yazdırmıştır. Bizim kadınlarımız bizim analarımız bizim kardeşlerimiz dünyanın en değerli insanlarıdır. Kadınlarımızın yapmış oldukları hizmetler çok önemlidir. Bizim kadınlarımızın yapmış olduğu tüm hizmetler bizler için çok değerlidir. Türk kadını bütün güzelliklere layıktır. Bağımsızlığımızın ninnisini söyleyen kadındır. Bekamızın duasını eden kadındır. Vatana evlat yetiştiren yine kadındır. Gazi Meclisimizde emek veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak her birine karanfil hediye ettim. Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi, ‘Kadınlar kadar güçlüyüz, kadınlar kadar insanız, kadınlar kadar medeniyiz.’ Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz olamaz. Bu vesileyle başta şehitlerimizin anneleri, kıymetli eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü kutlu olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM