AK Kadınlar depremzedeler için Ramazan hazırlığı yapıyor

AK Kadınlar depremzedeler için Ramazan hazırlığı yapıyor

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, konteyner kentler hizmete açıldığında Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’ne götürmek üzere hazırladıkları mutfak setleriyle Afyonlu kadınların ördüğü patikleri oyaladığı yazmaları depremzedelere götüreceklerini açıkladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetimi, AK Parti Genel Merkezin deprem bölgesi için başlatmış olduğu “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyasına destek verdi. Onlarca koliyi hiç tanımadıkları depremzede kardeşlerine göndermeye hazırlanan AK Kadınlar bu kolileri Ramazan ayına yetiştirmeyi hedefliyor. Kolilerin içinde mutfak malzemeleri ile birlikte Afyonkarahisarlı kadınların el emeği göz nuru ile ördüğü patik ve yazmalar da yer alıyor.
“SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN KAMPANYASI UYGULANIYOR”
AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, çalışma hakkında bilgi verdi. “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası kapsamında, kadın kolları olarak deprem bölgesine yardım tırı göndermek için çalışmalara başladıklarını belirten Ertürk, “İlk günden bu yana depremzedeleri yalnız bırakmayan AK Kadınlar olarak depremzedelerin yaşadığı bu zor günleri hep birlikte atlatmalarını hedefliyoruz. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak mutfak setlerimizi hazırlıyoruz. Malumunuz olduğu üzere asrın felaketini yaşadığımız 6 Şubat 2023 tarihinden itibaren AK Parti teşkilatları olarak deprem bölgesinde depremzede kardeşlerimizin yardımına koştuk. Onların yaralarının sarılması, acılarını bir nebze olsun hafifletebilmek için Hatay’ın Kırıkhan bölgesinde genel merkezimizin görevlendirmesiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi artık bölgede konteyner kentlerimiz kurulmaya başladı. Bu süreçte Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın talimatıyla başlatmış olduğumuz ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” kampanyamızı hayata geçirdik.” dedi.
“PAKETLERDE AFYONLU KADINLARIN ÖRDÜĞÜ PATİKLER VE YAZMALARDA VAR”
“Malum olduğu üzere önümüzde Ramazan ayı var ve biz kadınlar için Ramazan ayının da çok ayrı bir önemi var.” diyen Ertürk şunları kaydetti: “Ramazan ayında konteyner kentlerde, çadır kentlerde yaşayan kadınlarımızın büyük ihtiyacı olan kendi yemeklerini, kendi sıcak çorbalarını hazırlayabilecekleri bir küçük mutfak seti hazırlamayı planladık. Bu şekilde tüm illerimizde kadın kolları teşkilatlarımızla beraber hazırlamış olduğumuz mutfak setlerini hazırlayıp genel merkezimizin talimatıyla konteyner kentlerimizdeki depremzede kardeşlerimize hediye edeceğiz. Kampanyamızı sosyal medyadan ve teşkilatlarımızdan duyurmuştuk. Ben bu konuda İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a destekleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Bize destek veren tüm kadınlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Malzemelerimizi arkadaşlarımızla paketliyoruz. Hem mutfak malzemelerini hem de kadınlarımızın elleriyle hazırlamış olduğu yazmaları ve patikleri Afyon’umuzu hatırlamaları için küçük bir hatıra olarak içlerine koyuyor, inşallah önümüzdeki günlerde konteyner kentlerimiz hizmete açıldığında Hatay Kırıkhan’a götürmek üzere hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Kolilerin içerisinde mutfak malzemeleri ile birlikte Afyonkarahisarlı kadınların el emeği göz nuru ile ördüğü patik ve yazmalar da yer alıyor.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM