Öztürk: Kadınların kıymetini her daim hatırlayın

Öztürk: Kadınların kıymetini her daim hatırlayın

Zafer Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Elif Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde erkeklere çağrıda bulunarak, “Lütfen Türk kadınlarının kıymetini her daim hatırlayın” dedi

 

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Kadın Kolları teşkilatı üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel 1923 adet kırmızı karanfil dağıttı.
KADINLARA 1923 ADET KARANFİL DAĞITILDI
Zafer Partisi Kadın Kolları Başkanı Elif Öztürk’ün koordinesinde yapılan faaliyete; İl Başkanı Mevlüt Tekdemir ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti. Gün boyu süren faaliyette özellikle en başta çalışan kadınlar, fırınlarda, kuaförlerde, dükkânlarda ve mağazalarda bulunan kadınlara karanfil verildi. Elif Öztürk yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Deprem sonrası üzerimizde oluşan olumsuz psikolojiyi kaldırmak ve kadınlarımızın bir parça moral bulması adına karanfil dağıtma faaliyetini icra ettik. Özellikle cumhuriyetimizin 100’üncü yılında cumhuriyet kazanımları ile çalışma hayatına katılmış, emekleri ile aile bütçesine katkı sağlayan vefakâr Türk kadınlarına hem emekleri için teşekkür etmek, bizler için çok özel ve değerli olduklarını hatırlatmak adına 1923 adet karanfil dağıttık. Erkek hemşerilerimize de bu özel günde bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen Türk kadınlarının kıymetini her daim hatırlayın. Güzel ülkemizde kadın cinayetleri, kadına şiddet, kadın tecavüzleri, okula gönderilmeyen, çocuk yaşta evlendirilen, emeği katkısı yok sayılarak aşağılanan kadın haberleri artık görmek istemiyoruz. Hepimiz bir elmanın diğer yarısıyız ve bir bütünüz.”
ÖRNEK TÜM KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Öztürk sözlerini şöyle tamamladı: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle depremde bir şekilde sağ kalabilmiş tüm kadınların, anne babasını kaybettiği için küçücük yaşında kardeşlerinin sorumluluğunu omuzlarına almış genç kızların günü kutlu olsun. Bölgede gerek yardım etmek, gerek kamuoyu oluşturmak, gerek durumu haberleştirmek için canla başla çalışan kadınlar olmak üzere, bu ve gelecek 8 Mart’larda da dünya kadınlarına bir anne, bir yurt savunucusu ve bir toplum kurucu olarak örnek olacak bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM