“Vatandaşı hiçbir zaman cevapsız bırakmadık”

“Vatandaşı hiçbir zaman cevapsız bırakmadık”

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ara verilen Halk Günü Toplantısı Vali Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında yapıldı. Vali Yiğitbaşı, vatandaşı hiçbir zaman cevapsız bırakmadıklarının altını çizerek, gerek deprem bölgesine gerekse kentte misafir edilen depremzedelere Afyonkarahisar halkının çok büyük destek verdiğini söyledi

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın, başkanlığında dün öğleden sonra Halk Günü Toplantısı Valilik binasında yapıldı. Toplantıya yoğun vatandaş katılımı gözlendi.
“VATANDAŞI CEVAPSIZ BIRAKMADIK”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı toplatnının basına açık bölümünde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Vali Yardımcılarımızla, il müdürlerimiz ile yine vatandaşların karşısındayız. Bir süredir deprem nedeniyle ara verdiğimiz Halk Günü Toplantısı’nda biraraya geldik. İnşallah vatandaşlarımızın sorunlarına, taleplerine en hızlı şekilde çözüm üretmek için biraraya geldik. Akşama kadar, görüşmelerimiz bitinceye kadar vatandaşımıza zaman ayıracağız. Son aylarda çok sık Halk Günü Toplantısı yapamasakta bana doğrudan ulaşan, sosyal medya aracılığıyla başka illerden, ilçelerden bile ulaşan pek çok vatandaşımız oldu. Doğrudan her vatandaşımızın, her türlü talebini, ihtiyacını hiçbir şekilde cevapsız bırakmıyoruz. Mutlaka ilgili illere ve ilgili kurumlara iletiyoruz. Oradan alınan cevapları da kendilerine ulaştırmaya çalışıyoruz.”
“İHTİYAÇLARI ÜST DÜZEYDE KARŞILAMA GAYRETİMİZ SÜRÜYOR”
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’da vali yardımcıları, il müdürleri, ilçelerde kaymakamlarla her zaman vatandaşın yanında ve muhtarlarla birlikte talep ve ihtiyaçların karşılanmasında üst düzey gayret gösterdiklerinin altını çizdi. Yiğitbaşı şöyle konuştu: “Her zaman vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabilme gayretini göstermeye devam edeceğiz. İnsanımızın duası ve memnuniyeti bizler için çok kıymetlidir. İnsanlarımızı bekletmemek adına ihtiyaç ve talepleri toplantı öncesi sabahtan topladık. Böylece daha hızlı çözümler üretmeyi amaçladık.”
“AFYON HALKI DEPREM BÖLGESİNE ÇOK BÜYÜK DESTEK VERDİ”
Deprem bölgesine ve Afyonkarahisar’a gelen depremzedelerle ilgili çalışmalara hassasiyetle devam edildiğini belirten Yiğitbaşı sözlerini şöyle tamamladı: “Asrın felaketi olarak adlandırdığımız 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden bir ayı aşkın zaman geçti. Afyonkarahisar halkı deprem bölgesine çok büyük bir destek verdi. Bunun için toplantıda olan vatandaşlarımıza sizlerin huzurunda, olmayan vatandaşlarımıza da teşekkür etmiş olayım. Gerçekten deprem bölgesindeki insanlarımız için gösterilen gayretlere, verilen emeklere ve desteklere çok teşekkür ediyorum. Şu an 14 bine yakın depremzede vatandaşımızı ilimizde misafir ediyoruz. Hem onların ihtiyaçları için, hem deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları için sürekli bir teyakkuz halinde tüm kurumlarımızla seferber olmuş durumdayız. Bu anlamda tekrar tekrar hem kurumlarımıza, kurum müdürlerimize hem de buradaki vatandaşlarımıza tüm Afyonkarahisar halkı adına çok teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Bu zor süreci de hep birlikte el birliğiyle aşacağımıza inanıyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM