Girne Koleji öğrencilerinden “14 Mart 14 Art” resim sergisi

Girne Koleji öğrencilerinden “14 Mart 14 Art” resim sergisi

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Girne Koleji 3. sınıf öğrencileri tarafından “14 Mart 14 Art” adlı resim sergisi AFSÜ Tıp Fakültesinde açıldı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) fuayene alanında gerçekleşen sergi açılışına, AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Özer Gökaslan, Başhekim Yardımcıları, Doç. Dr. Serkan Gökhaslan, Doç. Dr. Aydın Balcı, Doç. Dr. Murat Çilekar, Prof. Dr. Tülay Köken ile Girne Koleji kurucularından Murat Şensoy, Girne Koleji Genel Müdürü Nihat Selek, İdare ve Kuramsal İletişim Müdürü Tuğba Şensoy, Girne Koleji Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz, Veli ilişkileri Müdürü Şenay Erol, Görsel Sanatlar Öğretmeni Aslı Yılmaz Özcan, Abdullah Yıldırım, İngilizce Öğretmeni Zina Muhammed, Müzik öğretmeni Sergen Sağdıç ve öğrenciler katıldı.
Gerçekleştirilen açılışın ardından sergiyi dolaşan, hekimler öğrencilerin hazırlamış olduğu tıp terimleri ile genel bir değerlendirmede bulunulan sunumu dinledi. Sunumun ardından Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tülay köken, Girne Koleji’ne ve öğrencilere bu anlamlı günde kendilerini düşündükleri ve mutlu ettikleri için teşekkür etti.
Sergi sonrası AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’u makamında ziyaret eden, Girne Koleji kurucularından Murat Şensoy ve Girne Koleji Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz 14 Mart Tıp Bayramı anısına tablo hediye ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM