Arıkan: Deprem  bölgesindeki sağlık  kuruluşlarını ziyaret edeceğiz

Arıkan: Deprem bölgesindeki sağlık kuruluşlarını ziyaret edeceğiz

Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanlığı yönetimi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenlendi. Törende konuşan Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Yüksel Arıkan, 11 ili içine alan büyük deprem felaketi nedeniyle tıp bayramını üzüntülü olarak kutladıklarını, 14 Mart Tıp Bayramı haftasında deprem bölgesindeki sağlık kuruluşlarına ziyaretler yapılacağını belirtti

 

Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Yüksel Arıkan ve yönetim kurulu üyesi hekimler Atatürk Anıtına çelenk sundu. Törene çeşitli hastanelerde görev yapan hekimler, hemşireler, sağlık çalışanları, sağlık eğitimi veren okulların öğrenci ve öğretmenleri bayrak ve flamalarla katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapan Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Yüksel Arıkan şunları söyledi: “İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı mesleği olarak seçen tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Bu yıl ülkemizde meydana gelen ve 11 ili içine alan büyük deprem felaketi nedeniyle tıp bayramını üzüntülü olarak kutluyoruz. Başta hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Bu yıl deprem felaketi nedeniyle kutlama programı yapmayacağız. TTB ve Tabip Odaları 14 Mart Tıp Bayramı haftasında deprem bölgesindeki sağlık kuruluşlarına ziyaretler yapacağız. Hekim arkadaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza destek olmaya çalışacağız.”
Törene kamu ve özel hastanelerde görev yapan hekimler, hemşireler, sağlık çalışanları, sağlık eğitimi veren okulların öğrenci ve öğretmenleri bayrak ve flamalarla katıldılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM