Hacı Hakkı Özsoy dualarla anıldı

Hacı Hakkı Özsoy dualarla anıldı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Türkeli Gazetesi eski imtiyaz sahibi Merhum Hacı Hakkı Özsoy vefatının 1. yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı

 

Geçtiğimiz yıl vefat eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Türkeli Gazetesi eski imtiyaz sahibi Merhum Hacı Hakkı Özsoy, Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen anma töreni ile Kocatepe Asri Mezarlığında bulanan aile kabristanında meslektaşları tarafından dualar ile yâd edildi. Törene çok sayıda basın mensubu ile birlikte MHP il Başkanı Ahmet Kahveci ve MHP il yöneticileri de katıldılar.
Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Muharrem Günay tarafından Kur’an-ı Kerim okunup ve dua edilen törende bugüne kadar Afyonkarahisar basın camiasında hizmet yapan ve edebiyete intikal eden tüm gazeteciler de anıldı. Yapılan dualar ebediyete irtihal etmiş olan basın camiası büyüklerinden Ahmet Sami Onur, Hacı Muharrem Efendi, Çizmecioğlu Vehbi, Ömer Fevzi Atabek, Koçoğlu Arif Bey, Koçoğlu Mehmet Şükrü Bey, Abdülgani Ahmet Bey, Hacı Aşıkzade Hacı Ali Emre, Abdullah Mahir Erkmen, Faruk Şükrü Yersel, Rüştü Kutman, M. Saadettin Aygen, İbrahim Küçükkurt, Şükrü Küçükkurt, Behçetoğlu Muzaffer Görktan, Mehmet Tokman, Lütfi Bozkurt Sepin, Hulusi Özerkan, Ali Türk Keskin, Hüseyin Şenşaştımoğlu, Recep Yaşayacak, Mehmet Türkak, Fatih Gümüş, Veli Gürsoy, Osman Attila, İsmail Hızal, Çetin Özerdem, Kamil İmir, Kazım Köken, Kudret Duyurucu, Galip Leblebicioğlu, Faruk Özkandil ve Hacı Hakkı Özsoy’un ruhlarına ithaf edildi.
“AFYONKARAHİSAR’DA GÖREV YAPAN TÜM GAZETECİLER VEFALARINI GÖSTERDİ”
Törenin ardından bir değerlendirmede bulunan Afyon Gazeteciler Cemiyeti başkana Sezer Küçükkurt, Hacı Hakkı Özsoy’un vefatının 1. yıl dönümünde meslektaşları olarak kabri başında bir araya geldiklerini dile getirdi. Küçükkurt, “Hem meslektaşımız hem Şairler Yazarlar Derneği Başkanı Muharrem Günay hocamızın okuduğu Yasin-i Şerif ve dualar ile başta Hacı Hakkı Özsoy olmak üzere bugün kadar basın camiasına emeği geçmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm büyüklerimizin ruhlarına, tüm şehit ve gazilerimizin makamlarına dualarınızı gönderdik. Afyonkarahisar’da görev yapan gazeteci arkadaşlarımız vefalarını gösterdi. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM